Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la CFR recunoaşte situaţia de la echipă: "Celelalte echipe joacă fotbal, noi omorâm meciul"

Un jucător de la CFR recunoaşte situaţia de la echipă: "Celelalte echipe joacă fotbal, noi omorâm meciul"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este la un pas de a câştiga al treilea titlu consecutiv în Liga 1, atunci când se va relua campionatul. Cu toate acestea, echipa lui Dan Petrescu este criticată pentru stilul de joc practicat, iar un fotbalist al ardelenilor a recunoscut situaţia de la echipă.

Grzegorz Sandomierski (30 de ani) nu este de foarte mult timp la CFR Cluj, fiind adus în iarnă de la Jagiellonia, însă şi-a dat seama rapid de stilul de joc al lui Dan Petrescu şi recunoaşte metodele prin care antrenorul său reuşeşte să aibă succes. 

"Am observat că multe echipe vor să joace fotbal, să construiască acţiuni începând din propria jumătate. Noi jucăm puţin diferit. Aveam cea mai bună defensivă din campionat. Cel mai important lucru este să nu riscăm, să jucăm simplu şi funcţionează. 

Omorâm meciurile cu defensiva şi organizarea noastră. Adversarii câteodată nici nu şutează pe poartă, iar noi jucăm pe contraatac. Rezultatele îl apară pe Petrescu. Am auzit că jucăm urât, dar răspunsul întotdeauna este clasamentul şi performanţa pe care am făcut-o în Europa League", a declarat portarul pentru o publicaţie din Polonia. 

După trei etape din play-off, CFR Cluj este pe primul loc, cu 30 de puncte, la patru distanţă de FCSB şi U Craiova. 

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare