Experiențe împreună.
You are here:

Un jucător de la Chelsea a fost găsit nevinovat într-un caz de viol

Un jucător de la Chelsea a fost găsit nevinovat într-un caz de viol

Chelsea

Comentarii

Fotbalistul Callum Hudson-Odoi, acuzat de viol luna trecută, a anunţat că ancheta poliţiei în cazul său s-a încheiat şi că a fost găsit nevinovat.

“Într-o perioadă în care se întâmplă lucruri mai importante în lume, este posibil să fi aflat de acuzaţiile grave la adresa mea. Am tăcut şi am cooperat cu poliţia pe perioada anchetei sale minuţioase, ştiind că va veni ziua când numele meu va fi reabilitat. După o anchetă competă şi minuţioasă, poliţia a confirmat acum că nu vor exista urmări pentru mine”, a notat jucătorul într-un mesaj postat în social media.

El a precizat că şi-a dat seama în această perioadă că faptul că este fotbalist şi joacă la un club mare (Chelsea) reprezint o mare responsabilitate. “Voi încerca să îmi folosesc platforma de jucător la Chelsea pentru a fi cel mai bun model de urmat posibil”, a adăugat Hudson-Odoi.

Luna trecută, Callum Hudson-Odoi a petrecut o noapte în arest după ce a fost acuzat de viol de o femeie.  

Presa engleză  a scris atunci că Hudson-Odoi a cunoscut-o pe femeie pe internet şi, încălcând protocolul de distanţare socială recomandat de guvern, el a trimis o maşină pentru a o lua pe femeie şi a o aduce la casa lui.

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...