Experiențe împreună.
You are here:

Un jucător de la Craiova s-a transferat în străinătate: ”Este o ofertă bună pentru mine şi pentru cariera mea”. Ce i-a transmis Piţurcă

Un jucător de la Craiova s-a transferat în străinătate: ”Este o ofertă bună pentru mine şi pentru cariera mea”. Ce i-a transmis Piţurcă

Liga 1

Comentarii

Carlos Fortes a plecat spre Israel, unde urmează să semneze cu FC Ashdod. Atacantul de 24 de ani spune că pleacă împăcat din România.

Aventura lui Carlos Fortes în România s-a încheiat. Atacantul transferat de Craiova de la Gaz Metan n-a reuşit să se impună, astfel că a răspuns pozitiv când a primit oferta de la FC Ashod, locul 6 în Israel. Fortes spune că Piţurcă i-a transmis că nu intră în planurile sale, dar susţine că a apreciat că noul antrenor al Craiovei a fost sincer şi direct:

”Am avut acum o ofertă care e bună pentru mine, pentru cariera mea. Nu sunt o opţiune pentru antrenor şi vreau să joc. (Ai avut o discuţie cu Piţurcă) Da, a vorbit cu mine. A fost foarte corect. Înainte să vină a zis că, dacă fac treaba bine, pot să joc. A venit o ofertă, care cred că e bună pentru mine şi cred că voi juca mai mult acolo. (Te-a dezamăgit perioada petrecută la Craiova?) Nu. E normal. Nu am făcut treaba bine. Am avut şanse mari să dau gol şi nu am făcut, e normal ca lumea să critice.

Eu sunt profesionist, accept lucrul ăsta şi mergem înainte. Mi-a plăcut în România. (Vorbeşti şi limba) Da, da. Acum vorbesc bine. La Mediaş am jucat foarte bine. De când am venit la Craiova nu am avut puţin noroc, am venit cu kilograme în plus. Acum că sunt bine, că am slăbit, mă simt foarte bine, am şanse să joc”
, a declarat Fortes.

viewscnt
Articole similare