Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Dinamo a reuşit să-l enerveze pe Rednic, chiar la primul meci: ”L-a bătut Dumnezeu, mingea s-a dus la suporteri” :)

Un jucător de la Dinamo a reuşit să-l enerveze pe Rednic, chiar la primul meci: ”L-a bătut Dumnezeu, mingea s-a dus la suporteri” :)

Superliga

Comentarii

Alexander Christovao a debutat pentru Dinamo în victoria cu 1-0 obţinută pe terenul lui Poli Iaşi, dar atacantul de 26 de ani a fost implicat într-o fază care l-a nemulţumit pe Mircea Rednic.

Christovao este unul dintre jucătorii pe care Mircea Rednic i-a adus în ultima fereastră de transferuri, dar abia cu Poli Iaşi a debutat, deoarece a avut probleme cu viza. Atacantul angolez a intrat a intrat în minutul 78, în locul lui Sorescu. Printre altele, a ieşit în evidenţă într-o fază care l-a nemulţumit pe Mircea Rednic.

Christovao a ajuns într-o poziţie bună şi putea să-i paseze lui Nistor, care ar fi putut înscrie mai uşor, dar a preferat o execuţie individuală şi a ratat. Rednic spune că ”l-a bătut Dumnezeu”.

”Eu, ce remarc, că 15 minute a intrat foarte bine. A fost egoist şi Dumnezeu l-a bătut, pentru că i-a ridicat un muşuroi în faţă şi mingea s-a dus la suporteri. Acolo putea altfel să rezolve faza aia. Şi mai ales la 1-0. În momentele astea importantă e echipa, nu că vrei tu să te remarci că ai avut debut cu goluri. 24.41 Dar remarc atitudinea cu care a intrat. Şi o să vedeţi că e un jucător pe care eu o să mă bazez în sezonul viitor”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare