Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Dinamo se lasă de fotbal: "Dacă nu se poate, o să se lase!". Ce a dus la această decizie

Un jucător de la Dinamo se lasă de fotbal: "Dacă nu se poate, o să se lase!". Ce a dus la această decizie

Dinamo București

Comentarii

Roberto Diniţă (19 ani), junior la Dinamo, vrea să se lase de fotbal. Mircea Rednic, antrenorul "câinilor", nu l-a putut convinge să se răzgândească.

Un jucător de la Dinamo se lasă de fotbal: "Dacă nu se poate, o să se lase!"

Fiul fostului atacant Laurenţiu Diniţă, Roberto Diniţă, lipseşte de la programul echipei Dinamo de mai bine de două luni, deranjat fiind că atunci când a fost antrenorul echipei mari, Sorin Colceag nu l-a chemat şi pe el la prima echipă, deşi a chemat mai mulţi juniori.

Roberto Diniţă mai are contract cu Dinamo până în 2025, dar nu vrea să mai joace pentru formaţia din Ştefan cel Mare, iar dacă nu va fi lăsat să plece acesta preferă să se lase de fotbal. Nici măcar Mircea Rednic nu l-a putut convinge pe Diniţă junior să revină aspura deciziei.

Laurenţiu Diniţă speră să-i găsească altă echipă lui Roberto Diniţă în pauza de iarnă, în perioada de mercato, dar dacă nu va reuşi să "rupă" contractul cu Dinamo, atunci fiul său se va lăsa de fotbal: “Nu mai vrea să meargă la Dinamo. Nu ştiu ce legături are, dacă este vorba Sorin Colceag sau altcineva. Copilul nu vrea să mai meargă la Dinamo şi atâta tot. O să încercăm în iarnă dacă putem să luăm actele.

O să vedem dacă doreşte copilul să plece în altă parte, dacă nu se poate, o să se lase. Pentru mine, ca părinte, situaţia nu este bună. Am făcut sport de mic, am fost în fenomen. Dar ce să fac acum? Nu am ce să fac! Îmi doresc foarte mult să joace, dar dacă el mi-a spus că nu mai vrea la Dinamo, trebuie să găsim o soluţie să putem să mergem în altă parte. Mircea Rednic l-a chemat la antrenament, dar copilul nu a vrut să se ducă.

Aşteptăm iarna, ca să vedem dacă găsim înţelegere, să găsim o soluţie unde să se ducă. A fost junior, contractul lui este scadent în 2025. Dacă nu găsim înţelegere, nicio problemă. Se va lăsa de fotbal.

A făcut sacrificii, dar sunt mulţi jucători care au făcut sacrificii. Asta este situaţia”, a spus Laurenţiu Diniţă pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: roberto dinitadinamofotbaldecizie 

viewscnt
Articole similare