Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FCSB a primit ofertă de la echipa care a spulberat-o în week-end pe Bayern Munchen. Gigi Becali, strâns cu uşa

Un jucător de la FCSB a primit ofertă de la echipa care a spulberat-o în week-end pe Bayern Munchen. Gigi Becali, strâns cu uşagalerie foto

Superliga

Comentarii

Bogdan Planic se află în ultimul an de contract cu FCSB şi sunt şanse mici să rămână şi în sezonul următor. Fundaşul sârb este dorit de mai multe cluburi importante.

Planic este unul dintre transferurile de succes pe care FCSB le-a făcut în ultimii ani. Fundaşul sârb a semnat în 2017, când a fost cumpărat cu 300.000 de euro de la Vojvodina. Însă FCSB riscă acum să-l piardă gratis. Planic mai are contract până în vara viitoare cu FCSB şi în iarnă poate semna cu orice echipă.

În paralel, cei de la FCSB încearcă să-l convingă să semneze un nou contract, dar şansele nu sunt mari. Publicaţia sârbă hotsport.rs anunţă că Bogdan Planic are ofertă şi de Eintracht Frankfurt, echipă care ocupă locul 7 în Bundesliga şi care în week-end a învins-o cu 5-1 pe Bayern Munchen.



Planic are şi varianta să meargă în Turcia, unde este dorit de Fenerbahce, dar şi să revină în ţara natală, unde are o propunerea de la Steaua Roşie Belgrad. Toate aceste propuneri le complică situaţia celor de la FCSB, care fie îl vor pierde liber în vară, fie vor fi nevoiţi să-l cedeze încă din această iarnă, pentru o sumă mult mai mică decât valoarea reală a jucătorului de 27 de ani.

De altfel, Gigi Becali pare că s-a resemnat cu situaţia şi încearcă în această perioadă să rezolve transferul lui Andrei Chindriş, un fundaş central de 20 de ani care este sub contract cu FC Botoşani.

 

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare