Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FCSB nu poate scăpa de criticile patronului! Continuă să fie atacat, în timp ce Dawa e lăudat şi când nu joacă: ”De aia îmi place”

Un jucător de la FCSB nu poate scăpa de criticile patronului! Continuă să fie atacat, în timp ce Dawa e lăudat şi când nu joacă: ”De aia îmi place”

FCSB

Comentarii

Suspendat pentru meciul cu FC Argeş, Joyskim Dawa (26 de ani) a fost nevoit să îşi urmărească echipa de pe margine la a doua victorie din acest campionat. Înlocuitorul său în schimb, Denis Haruţ (23 de ani), nu a scăpat nici acum de critcile patronului.

Achiziţionat de la FC Botoşani în această vară, Joyskim Dawa a făcut mai multe erori monumentale de când a sosit la Bucureşti, dar, aparent, nu destule pentru a îl deranja pe patron.

Nu ştiu dacă sunt cei mai slabi fundaşi din toate timpurile, dar aşa par”, spunea Basarab Panduru despre camerunez şi Joonas Tamm, în urma înfrângerii FCSB-ului cu Farul.

Totuşi, Gigi Becali crede şi acum în potenţialul fotbalistului de 26 de ani şi l-a lăudat pe acesta în urma meciului cu FC Argeş, în ciuda faptului că nici nu s-a aflat pe teren.

Patronul vicecampioanei a spus că cel mai mult apreciază la internaţionalul camerunez este că dă dovadă de ”curaj, bărbăţie”.

Interesant este că exact astfel de critici i-au fost aduse în urmă cu scurt timp înlocuitorului lui Dawa la meciul cu FC Argeş, Denis Haruţ.

În urmă cu câteva săptămâni, Becali spunea despre acesta exact că ”nu este bărbat” şi dădea de înţeles că jucătorul de 23 de ani nu va mai prea prinde echipa.

Denis Haruţ continuă si fie atacat de Becali, în timp ce Dawa e lăudat şi când nu joacă

Dar, cu Dawa suspendat şi Cristea şi Bouhenna accidentaţi, FCSB nu a avut de ales decât să joace cu Haruţ împotriva celor de la FC Argeş, dar acesta iar nu l-a impresionat pe patron.

Dacă Joonas Tamm, care putea fi scos măcar parţial vinovat la oricare dintre goluri, a fost la rândul său lăudat de patron, partenerul său din apărare ăncă nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali.

Nu eşti Varane (n.r. Raphael Varane), dar ai curaj, bărbăţie. De aceea îmi place de Dawa, bagă piciorul la minge, e bătăios. Sunt mulţumit de cuplul Dawa-Tamm. 

Tamm nu a fost de vină aseară, a fost singurul fundaş central din meci, Haruţ se făcea mijlocaş ca să scape de minge”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: denis haruţ 

viewscnt
Articole similare