Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FCSB ”pare supărat pe viaţă”: ”Nu mai e la fel!” | EXCLUSIV

Un jucător de la FCSB ”pare supărat pe viaţă”: ”Nu mai e la fel!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Viaţa de jucător este una foarte complicată la FCSB! Astăzi eşti titular, mâine ţii caldă banca de rezerve.

Este oarecum şi cazul croatului Damjan Djokovic, fotbalist sosit la FCSB în această vară, care părea în startul sezonului că va fi motorul echipei în continuare.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, conform transfermarkt.de.

”Djokovic pare supărat pe viaţă!”

Nu a fost aşa. Ceva s-a întâmplat, iar mijlocaşul s-a transformat rapid dintr-un jucător exponenţial, într-o rezervă de lux.

Damjan Djokovic a jucat titular în toate cele trei partide din preliminariil Conference League, dar şi în primele patru etape din Superligă. Apoi, a fost tras pe dreapta, iar când a revenit evoluţiile sale nu s-au mai ridicat la nivelul perioadei în care era titular.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, consideră că Damjan Djokovic este un alt jucător în ultima perioadă, iar motivul principal al turaţiei scăzute ar putea fi chiar faptul că Gigi Becali l-a trecut pe banca de rezerve, fără prea multe explicaţii, în pofida formei sale bune de atunci.

Djokovic, la începutul sezonului, mi se părea un element de siguranţă, cum n-a avut FCSB în sezonul trecut. După ce a fost scos din echipă, nu ştiu din ce motive, nu a mai arătat la fel.

În unele meciuri mi s-a părut puţin precipitat, uşor delăsător. Mi s-a părut supărat pe viaţă”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: djokovicbecalivochin 

viewscnt
Articole similare