Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Fulham l-a scos din sărite pe Ranieri: "N-am mai păţit aşa ceva în toată cariera!"

Un jucător de la Fulham l-a scos din sărite pe Ranieri: "N-am mai păţit aşa ceva în toată cariera!"

Premier League

Comentarii

Aboubakar Kamara a executat un penalty fără acordul antrenorului, care l-a criticat extrem de dur la finalul partidei Fulham - Huddersfield

Era minutul 82 al meciului dintre Fulham şi Huddersfield, iar londonezii au primit un penalty. Kamara a pus mâna pe minge şi a avut o dispută cu primul executant, sârbul Mitrovic. Francezul a bătut şi a ratat. Până la urmă, Mitrovic a înscris în prelungiri şi a adus victoria pentru Fulham.

După meci, Ranieri a explodat la conferinţa de presă: "A arătat lipsă de respect faţă de mine, faţă de club, faţă de coechipieri şi faţă de suporteri. Primul executant este Mitrovic, dar el a marcat ultima dată din penalty şi a crezut că a devenit el primul. Am vorbit cu el după meci, dar nu cred că a înţeles nimic din ce i-am spus. L-am întrebat, dacă toţi jucătorii vor să bată, ce se întâmplă? Este imposibil să vorbeşti cu un astfel de om. N-a înţeles nimic, pentru el totul e ok, am câştigat meciul. N-am mai păţit aşa ceva în toată cariera!", a declarat revoltat Claudio Ranieri, antrenorul lui Fulham.

Afla mai multe despre: aboubakar kamarapenaltyfulhamscandalclaudio ranieri 

viewscnt
Articole similare