Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Hermannstadt îi face o declaraţie de dragoste FCSB-ului înainte de confruntarea directă

Un jucător de la Hermannstadt îi face o declaraţie de dragoste FCSB-ului înainte de confruntarea directă

Hermannstadt​

Comentarii

Fotbaliştii de la Hermannstadt au obţinut în această seară calificarea în optimile de finală ale Cupei României, iar duminică vor juca deja contra celor de la FCSB în etapa a zecea a Ligii 1.

Deşi recunosc că au destul de mulţi stelişti în echipă, cei de la Hermannstadt sunt încrezători că pot obţine un rezultat bun cu FCSB.

„Întotdeauna un meci cu FCSB e o onoare pentru orice echipă care joacă cu FCSB, e echipa cea mai titrată din fotbalul românesc, sperăm să ne ridicăm la nivelul lor”, a spus Alexandru Pelici în exclusivitate la Telekom Sport.

Antrenorul Sibiului ştie că are mulţi jucători în echipă care simpatizează cu FCSB, dar speră ca acest lucru să nu influenţeze evoluţia „elevilor” săi în partida cu „roş-albaştrii”. „Sunt, chiar dacă poate nu recunosc. Cu siguranţă sunt stelişti pe la fiecare echipă. Să sperăm că vom face un rezultat bun şi cu Steaua”, a mai spus Pelici.

Petrişor Petrescu este unul dintre jucătorii lui Hermannstadt, care simpatizează cu cel mai important club din România. „Fiecare jucător îşi doreşte să joace măcar o dată împotriva Stelei, dacă nu ajunge să joace la Steaua. Mă bucur că am reuşit să îmi ating acest obiectiv.

Mi-am propus să ajung la ei, dar încă nu am reuşit. Sperăm că o să ajung la un moment dat”, a spus Petrişor Petrescu în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hermannstadtfcsb 

viewscnt
Articole similare