Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Hoffenheim a plecat la spital în timpul meciului, pentru a asista la naşterea copilului său. Reacţia clubului

Un jucător de la Hoffenheim a plecat la spital în timpul meciului, pentru a asista la naşterea copilului său. Reacţia clubului

UEFA Europa League

Comentarii

Mijlocaşul Florian Grillitsch de la Hoffenheim a fost schimbat la pauza meciului de joi, de pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad din Liga Europa pentru a merge la spital şi asista la naşterea copilului său, informează presa internaţională.

"Dacă a existat vreodată un motiv pentru a ieşi dintr-un meci, acesta este... Florian Grillitsch a plecat pentru naşterea copilului său", au scris pe Twitter cei de la Hoffenheim, la pauză.

"Nu e nimic de discutat despre înlocuirea lui Florian Grillitsch. Sperăm că el şi partenera lui vor avea un bebeluş @EuropaLeague sănătos", a afirmat antrenorul Sebastian Hoeness, tot pe reţelele de socializare.

Soţia jucătorului austriac a născut o fetiţă şi atât mama, cât şi copilul se simt bine, potrivit presei germane.

Socrul la pauză, când Diadie Samassekou l-a înlocuit pe Florian Grillitsch, era 0-0.

Echipa germană a marcat două goluri în a doua repriză, prin Christoph Baumgartner '64 and Munas Dabbur '90+3, şi s-a impus cu 2-0, în prima etapă a Grupei L a Ligii Europa.

Afla mai multe despre: florian grillitsch 

viewscnt
Articole similare