Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Liverpool a anunţat că îşi încheie contractul: "Este păcat că se termină aşa". Nemulţumirea fotbalistului

Un jucător de la Liverpool a anunţat că îşi încheie contractul: "Este păcat că se termină aşa". Nemulţumirea fotbalistului

Liverpool

Comentarii

Loris Karius (26 de ani) a anunţat luni încheierea contractului cu Beşiktaş, club la care a fost împrumutat în ultimele două sezoane de la Liverpool.

Portarul german a făcut anunţul pe conturile sale de pe reţelele de socializare. 

"Este păcat că se termină aşa, dar trebuie să ştiţi că am încercat să rezolv această situaţie fără probleme. Am avut foarte multă răbdare şi am vorbit constant cu conducerea. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi anul trecut. Din păcate, nu au încercat să rezolve această situaţie şi chiar au refuzat propunerea mea de a avea un salariu mai mic. 

Este important pentru mine să ştiţi că mi-a plăcut să joc la Beşiktaş. Clubul trebuie să fie mândru să aibă fani atât de pasionaţi. Voi întotdeauna m-aţi susţinut la bine şi la rău şi o să vă ţin minte pentru totdeauna. De asemenea, vreau să le mulţumesc colegilor, antrenorilor şi tuturor oamenilor care lucrează pentru club. M-aţi primit cu braţele deschise încă din prima zi", a scris Loris Karius. 

Karius a fost împrumutat de Liverpool după meciul de dezastru făcut de german în finala UEFA Champions League cu Real Madrid, când le-a făcut cadou două goluri "galacticilor". El acum se va întoarce în Premier League, acolo unde mai are contract până în 2022 cu Liverpool. 

Afla mai multe despre: kariusbesiktas 

viewscnt
Articole similare