Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Liverpool a dezvăluit discursul fabulos pe care Jurgen Klopp l-a ţinut în vestiar, chiar înaintea meciului cu FC Barcelona

Un jucător de la Liverpool a dezvăluit discursul fabulos pe care Jurgen Klopp l-a ţinut în vestiar, chiar înaintea meciului cu FC Barcelona
Comentarii

Liverpool a reuşit o revenire istorică împotriva Barcelonei şi s-a impus cu 4-0, după ce în tur catalanii au câştigat cu 3-0. Rezervă marţi seară, Deja Lovren a dezvăluit discursul prin care Jurgen Klopp i-a făcut pe jucători să creadă în calificare.

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor după o victorie incredibilă cu FC Barcelona. Deşi puţini mai sperau la calificare după 3-0 în tur, Jurgen Klopp a reuşit ceea ce părea aproape imposibil. Deja Lovren a dezvăluit cu şi-a motivat neamţul jucătorii în vestiare şi fundaşul lui Liverpool dezvăluie că Jurgen Klopp le-a transmis foarte multă încredere:

”Băieţi, credeţi în revenire! Unul sau două goluri ne aduc înapoi în cursă. Dacă nu marcăm în primele 15-20 de minute, o vom face în 65, 66 sau 67... Cu Anfield în spate putem face orice”, a fost discursul pe care Klopp l-a ţinut în vestiar, chiar înaintea partidei.

Deja Lovren mai spune că Jurgen Klopp le-a vorbit despre partida Liverpool - Borussia Dortmund, din sferturile Europa League, când ”cormoranii” au fost conduşi cu 3-1, dar au marcat 3 goluri în ultimele 15 minute şi s-au calificat mai departe (în tur fusese 1-1): ”Am reuşit să o facem cu Borussia, putem să o facem şi astăzi”, le-a mai transmis Klopp jucătorilor.


 

Afla mai multe despre: klopplovren 

viewscnt
Articole similare