Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Liverpool recunoaşte: "Ronaldo a fost idolul meu. În 2002 m-am tuns ca el, îl iubesc"

Un jucător de la Liverpool recunoaşte: "Ronaldo a fost idolul meu. În 2002 m-am tuns ca el, îl iubesc"galerie foto

Liverpool

Comentarii

Brazilianul Ronaldo a fost cu adevărat un fenomen, iar frizura lui de la Campionatul Mondial din 2002, pe cât de neobişnuită, a fost copiată de mulţi microbişti de-a lungul timpului.

A fost şi cazul lui Xherdan Shaqiri, câştigător al UEFA Champions League cu Liverpool în sezonul trecut. Elveţianul a recunoscut pasiunea pentru atacantul brazilian într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului englez. 

"A fost un mare, mare idol pentru mine. M-am şi tuns ca el, în 2002. Toată lumea de la şcoală a fost şocată când m-a văzut aşa, dar l-am iubit şi încă îl iubesc", a declarat Shaqiri. 

Frizura aleasă de Ronaldo pentru Campionatul Mondial din 2002, din Japonia şi Coreea de Sud. Brazilianul a ales această tunsoare pentru ca principalul subiect de discuţie să nu mai fie accidentarea suferită de el. La finalul turneului, Brazilia avea să fie încă o dată campioană mondială. Printre starurile de azi care s-au tuns ca Ronaldo se numără şi Neymar. 

După mai multe aventuri "ratate" la Bayern Munchen, Inter Milano sau Stoke City, Xherdan Shaqiri a fost cumpărat de Liverpool pentru aproape 15 milioane de euro şi a reuşit să îşi treacă în palmares trofeul UEFA Champions League pentru a doua oară, după cel cucerit cu Bayern în sezonul 2012-2013.

Afla mai multe despre: shaqirironaldo 

viewscnt
Articole similare