Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Monaco l-a făcut PRAF pe Thierry Henry: ”Se enerva repede şi începea să ţipe la noi”

Un jucător de la Monaco l-a făcut PRAF pe Thierry Henry: ”Se enerva repede şi începea să ţipe la noi”

Ligue 1

Comentarii

Demis de la AS Monaco după ceva mai mult de trei luni de zile, fostul mare fotbalist francez Thierry Henry a fost pus la zid de fostul său elev, Aleksandr Golovin.

Internaţionalul rus, pentru care AS Monaco a plătit 30 de milioane de euro a vorbit despre relaţia sa cu Thierry Henry, cel care i-a fost antrenor pentru 104 zile. Golovin a explicat: ”Thierry Henry se simte încă fotbalist. Când lucrurile nu mergeau bine la antrenamente devenea furios şi începea să ţipe” a atacat Golovin.

”Henry mergea cu noi inclusiv la sala de forţă unde mereu ridica tonul. La următorul antrenament se schimba radical, ne vorbea ca un pedadog: «Fiţi serioşi, lucraţi ca o echipă»” a mai declarat Aleksandr Golovin.

”Toată lumea a fost şocată la început” a mai spus internaţionalul rus. ”Ţipa în timpul antrenamentelor: hai, vino să-mi iei mingea. Erau momente ciudate, de linişte, în care nu vorbea cu nimeni. Venirea lui Jardim a restabilit ordinea firească a lucrurilor” a declarat Golovin.

Aleksandr Golovin are 22 de ani şi joacă în poziţia de mijlocaş ofensiv. Are 26 de selecţii în naţionala Rusiei şi 3 goluri. Pentru AS Monaco a marcat de 2 ori în 29 de partide. Thierry Henry a antrenat-o pe Monaco în 20 de meciuri, câştigând doar 4 dintre ele. 11 meciuri au fost pierdute, iar alte 5 s-au terminat la egalitate.

 

 

Afla mai multe despre: as monacothierry henryaleksandr golovin 

viewscnt
Articole similare