Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Viitorul Constanţa, în lista celor mai valoroşi tineri jucători din lume, alcătuită de cotidianul britanic "The Guardian"

Un jucător de la Viitorul Constanţa, în lista celor mai valoroşi tineri jucători din lume, alcătuită de cotidianul britanic "The Guardian"

Fotbal

Comentarii

Ştefan Bodişteanu, mijlocaşul echipei FC Viitorul Constanţa, a fost inclus de cotidianul britanic "The Guardian" pe lista celor mai talentaţi 60 de fotbalişti născuţi în anul 2003.

Pe lista alcătuită de ziarul britanic se află nume ca Federico Redondo (Argentinos Juniors), fiul fostului mare jucător argentinian Fernando Redondo, Rayan Cherki (Olympique Lyon), Jamal Musiala (Bayern Munchen) sau Xavi Simons (PSG), botezat astfel după Xavi, legenda Barcelonei.

"Gheorghe Hagi ştie cum arată un număr 10. Născut în Republica Moldova, Bodişteanu a venit la academia lui Hagi când avea doar 11 ani. El are acum cetăţenia română şi joacă pentru naţionala Under-18 a României. Un mijlocaş ofensiv talentat, foarte bun pasator şi dribleur, Bodişteanu a debutat în sezonul trecut în prima divizie a campionatului României pentru FC Viitorul, echipa deţinută de Hagi. Deşi a renunţat la rolul de antrenor la finalul stagiunii trecute pentru a se concentra pe dezvoltarea academiei, Hagi crede că Bodişteanu este o bijuterie pentru viitorul clubului. În acest sezon Bodişteanu a fost inclus constant în lotul Viitorului pentru meciurile de campionat", scrie The Guardian.

Pe 24 septembrie, Ştefan Bodişteanu şi-a prelungit contractul cu FC Viitorul Constanţa. Bodişteanu a semnat până în 2022, perioada maximă, el fiind încă junior. În acest sezon, tânărul fotbalist a bifat trei prezenţe în actuala ediţie de campionat a Ligii 1, în care a strâns 91 de meciuri. A oferit o pasă de gol în egalul din prima etapă cu UTA Arad, scor 1-1.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare