Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Viitorul Constanţa, inclus printre cei mai promiţători tineri jucători din lume. "Este un nouar clasic"

Un jucător de la Viitorul Constanţa, inclus printre cei mai promiţători tineri jucători din lume. "Este un nouar clasic"

Fotbal

Comentarii

Cel mai complex şi complet sistem de scouting din lume, implementat în simulatorul virtual Football Manager, l-a inclus pe atacantul celor de la Viitorul Constanţa, Louis Munteanu în topul celor mai talentaţi jucători din lume, care merită toată atenţia în noua versiune a jocului, Football Manager 2020.

Atacantul în vârstă de 17 ani a debutat recent în Liga 1, în meciul pierdut de Viitorul cu Dinamo, în "Ştefan cel Mare", scor 2-3, în urmă cu două săptămâni. Cinci zile mai târziu reuşea şi primul gol pe prima scenă a fotbalului românesc, în victoria de pe teren propriu, cu Chindia Târgovişte, scor 3-0.

"Louis Munteanu a meritat acest lucru. Nu mai avea ce să facă pe acolo,era un pic faraon acolo la juniori şi a trebuit să-l aduc la echipa mare, să simtă, să vadă fotbalul mai puternic, mai bun, care să-l facă pe el să devină mai bun. Are execuţii bune, este un nouar clasic", a declarat Gheorghe Hagi, antrenorul său de la Viitorul, după primul gol marcat de Munteanu în Liga 1.

Louis Munteanu, inclus printre cei mai promiţători tineri jucători din lume

 

Louis Munteanu a prins TOP 50 de tineri jucători cărora li se preconizează o ascensiune fulminantă în următorii ani, începând cu anul 2020. Louis Munteanu se află într-o companie selectă, alături de argentinienii Thiago Almada (noul Messi), Exequiel Palacios, Agustin Almendra (noul Riquelme) şi Matias Palacios, monitorizaţi de Manchester City, Barcelona, Tottenham, Valencia, Napoli sau Real Madrid, Daniel Maldini, fiul fostului mare fundaş, Paolo Maldini, Francisco Trincao, considerat viitorul Cristiano Ronaldo, brazilianul Joao Pedro, jucător cotat la 20 de milioane de euro, transferat deja de Watford, de la Fluminense sau jucătorul celor de la Inter, francezul Yann Karamoh.

În plus, Louis Munteanu a reuşit să le ia faţa altor doi jucători români, incluşi în lista întocmită de scouterii Football Manager: Dennis Man de la FCSB şi Denis Drăguş de la Standard Liege.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare