Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de legendă va da lovitura de start la "U" Craiova - FCSB. "Mi-ar plăcea ca scorul să se apropie de cel din urmă cu 30 de ani, când a fost 6-2"

Un jucător de legendă va da lovitura de start la "U" Craiova - FCSB. "Mi-ar plăcea ca scorul să se apropie de cel din urmă cu 30 de ani, când a fost 6-2"galerie foto
Comentarii

"U" Craiova va întâlni FCSB, duminică, 15 septembrie, de la ora 21, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii l de fotbal.

Oficialii oltenilor au decis ca un component marcant al "Campioanei Unei mari iubiri" să ofere lovitura de start în derby. Este vorba de Ion Velea, cel care se afla în echipa care cucerea primul titlu de campioană al Craiovei, în sezonul 1973/1974, într-o formaţie în care străluceau Ilie Balaci sau Ion Oblemenco.

Supranumit "Pelicanul", Ion Velea a devenit arbitru după ce a renunţat la cariera de jucător. Cum era de aşteptat, acesta prezice o victorie cu multe goluri a echipei sale de suflet. Partida dintre U Craiova şi FCSB se va disputa cu casa închisă. Vor fi peste 25.000 de suporteri pe arena "Ion Oblemenco".

Aştept un rezultat excelent duminică. O victorie ar fi cadoul perfect din partea băieţilor. Mi-ar plăcea ca scorul să se apropie de cel din urmă cu 30 de ani, când a fost 6-2. Glumesc când spun că vreau un scor aşa mare, important este ca echipa noastră să câştige. E foarte bine că a venit la echipă Piţurcă, dar şi Andrei Ivan şi ceilalţi băieţi. Sigur vor fi un câştig pentru echipă. Dacă nici acum nu este anul nostru la campionat, atunci când? Eu zic că suntem o forţă!“, a declarat Ion Velea, pentru Gazeta de Sud.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare