Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător din fotbalul românesc va filma alături de Messi un spot pentru Adidas: ”Duminică va pleca spre Barcelona!”

Un jucător din fotbalul românesc va filma alături de Messi un spot pentru Adidas: ”Duminică va pleca spre Barcelona!”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Luke Tan Xian, un jucător englez în vârstă de 19 ani care evoluează în Liga a 3-a, la ACS Şirineasa, va filma un spot Adidas alături de Lionel Messi.

ACS Şirineasa l-a transferat zilele trecut pe Luke Tan Xian, un mijlocaş de 19 ani care n-a mai evoluat la profesionişti. Totuşi, este o adevărată lovitură de imagine. Potrivit Liga2.ro, Tan Xian a câştigat un casting pentru noul spot Adidas. Ceea ce înseamnă că va apărea în reclamă alături de Lionel Messi, cel mai reprezentativ fotbalist care se află sub contract cu Adidas:

”Luke va pleca duminică de la Petroşani la Barcelona. Firma Adidas plăteşte tot şi merge să filmeze un spot nou, unu la unu cu Leo Messi. A dat probe printr-o agenţie de publicitate din Anglia, a trecut prin foarte multe preselecţii cu mingea să ajungă să filmeze acest spot publicitar lângă Messi. Jucătorul are calităţi extraordinare pentru România, chiar dacă nu a mai jucat la profesionişti. A terminat acum Academia, este micuţ de înălţime, dar foarte rapid şi tehnic. Eu am o colaborare foarte bună cu preşedintele Alin Zgripcea, le-am trimis jucătorul în probe şi a convins”, a declarat agentul jucătorului, Andrei Balmoş, pentru Liga2.ro.

ACS Şirineasa este lideră în Liga a 3-a, în seria din care face parte şi este neînvinsă în acest sezon. Echipa din Valea Jiului are mare şanse la promovare în acest sezon.

Afla mai multe despre: luke tan xianacs sirineasaliga 3messi 

viewscnt
Articole similare