Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător din Liga 1 nu mai suportă situaţia de la echipă: "Sunt şanse mari să plec. Va fi foarte greu ca echipa să se menţină în prima ligă"

Un jucător din Liga 1 nu mai suportă situaţia de la echipă: "Sunt şanse mari să plec. Va fi foarte greu ca echipa să se menţină în prima ligă"

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul sloven al celor de la FC Voluntari, Andrasz Struna, are bagajele făcute şi aşteaptă prima ofertă concretă pentru a părăsi România, după cum chiar el a declarat-o în presa din Cipru,

Internaţionalul sloven, Andraz Struna (30 de ani) a jucat un sezon la Anorthosis Farmagusta, în prima ligă din Cipru, şi a rămas în relaţii bune cu fostul său club. În vară a părăsit Cipru, însă destinaţia sa finală nu era România. Planurile acestuia au mers cum nu se poate mai prost, aşa că a "aterizat" la FC Voluntari, "lanterna roşie" din Liga 1. A marcat un eurogol în poarta celor de la FC Viitorul Constanţa, singurul gol din cele opt prezenţe pentru Voluntari, însă doreşte cu orice preţ să-şi schimbe echipa în această iarnă.

Slovenul a acordat un interviu presei din Cipru, în care a vorbit despre situaţia de la Voluntari, dar şi despre planurile sale de viitor, pe termen scurt: 

"Mi-ar plăcea foarte mult să mă întorc în Cipru. În vară, lucrurile nu au mers aşa cum plănuiam. Am refuzat prelungirea cu Anorthosis pentru că aveam alte planuri, dar nu mi-au mers bine. În acest sezon, sunt în România pentru a rămâne în formă şi pentru a-mi ajuta echipa. În ianuarie, există şanse mari să plec în altă parte, dar Cipru va fi întotdeauna una dintre cele mai bune alegeri pentru mine. Să fiu sincer, Voluntari va rămâne cu greu în prima ligă. Situaţia de la echipă e bună, însă în majoritatea meciurilo ne lipseşte şansa. Acum, cele mai importante sunt rezultatele. Clubul este relativ mic şi, de obicei, obiectivul este să se menţină în prima ligă. Din partea mea, vreau să ajut echipa, dar în ianuarie vreau să văd ce opţiuni am, astfel să pot reveni la un nivel superior", a declarat Struna, pentru Protathlima.com.

În cariera sa profesionistă, jucătorul născut în fosta Iugoslavie a jucat pentru Koper (Slovenia), KS Cracovia (Polonia), PAS Geanina (Grecia), Hearts (Scoţia), New York City (USA) şi Famagusta (Cipru).

  • Cota de piaţă a lui Andrez Struna, conform Transfermarkt, este de 350.000 de euro

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare