Experiențe împreună.
You are here:

Un jucător din liga secundă belgiană ia peste picior Liga 1: "Nu aş vrea să joc într-o ligă mică precum cea a României, pentru a dispărea de pe radar"

Un jucător din liga secundă belgiană ia peste picior Liga 1: "Nu aş vrea să joc într-o ligă mică precum cea a României, pentru a dispărea de pe radar"
Comentarii

Un jucător considerat bun...în liga secundă belgiană, Christian Bruls, de la Westerlo, a declarat că nu vrea să ajungă într-un campionat obscur precum cel din România sau din Bulgaria şi să dispară de pe harta fotbalului.

Fotbalistul belgian al celor de la Westerlo, Christian Bruls, consideră campioantele principale din România şi Bulgaria ca fiind prea insignifiante pentru talentul său. Ajuns la 31 de ani, Bruls a evoluat în cariera sa la formaţii precun Eupen, Gent şi Standard din Belgia, Nice şi Rennes din Franţa, Pafos din Cipru şi Maastricht din Olanda. Cu toate acestea, nu s-ar vedea în Liga 1, nici în ruptul capului.

"Acum am 31 de ani. Dacă vreau sa plec într-o ligă străină, trebuie să fie una de prestigiu. Nu vreau să merg într-o ligă mică, precum Bulgaria sau România, şi să dispar de pe radar", a declarat Bruls, pentru De Kemphaan.

  • În acest sezon de ligă secundă belgiană, Bruls are 10 goluri şi 4 pase de gol în 28 de meciuri.
  • 550.000 de euro este cota lui Bruls, conform Transfermarkt.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe