Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător din lotul lui Dică, surprins de ce i se întâmplă: "Mă aşteptam să joc mai mult"

Un jucător din lotul lui Dică, surprins de ce i se întâmplă: "Mă aşteptam să joc mai mult"

FCSB

Comentarii

Arthur Jorge a prins doar 180 de minute pe teren de la sosirea sa în România. Debutul nefericit din partida cu Juventus, când şi-a înscris în propria poartă, i-a picat greu patronului de la FCSB, iar Dică l-a "uitat" pe bancă de atunci. Portughezul consideră că ar fi trebuit să primească mai multe şanse.

CÂŞTIGĂ AICI DOUĂ BILETE LA BAYERN - PSG, ÎN LIGA CAMPIONILOR

"Am doar două jocuri acum. După meciul acela am jucat doar în Cupă, dar există explicaţii de ce nu am mai evoluat. Competiţia este foarte puternică şi sunt jucători care au un statut mai important decât mine în club.

Îmi caut locul, aştept ocazia de a juca din nou. Am ajuns cu mult după ce a început sezonul şi acum trebuie să-mi aştept rândul. Sunt o mulţime de români şi asta e ideea lor, să joace mai mult jucători locali!

Ştiam că vin la un club mare şi asta se poate observa simplu pentru că a fost prima formaţie care s-a calificat în primăvara Europa League. Eram conştient de competiţia internă, unde este obligatoriu să câştigi toate confruntările. Dar eu am venit după un sezon extraordinar la Braga. Mă aşteptam să joc mai mult!" - a spus Arthur Jorge pentru zerozero.pt.

Arthur Jorge (23 ani) a evoluat în doar două partide de la venirea sa la FCSB. Prima în campionat, cu Juventus, când şi-a marcat un autogol, iar cea de-a doua în Cupă, cu Sănătatea Cluj. 

Afla mai multe despre: arthur jorgenicolae dicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare