Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător important al FCSB şi-a sunat de urgenţă impresarul şi l-a pus să-i caute echipă: "Vreau să plec, gata!"

Un jucător important al FCSB şi-a sunat de urgenţă impresarul şi l-a pus să-i caute echipă: "Vreau să plec, gata!"

FCSB

Comentarii

Romario Benzar vrea să plece de la FCSB la mai puţin de un an din momentul în care şi-a pus semnătura pe contractul cu vicecampioana României.

Transferat contra 1,7 milioane de euro de la Viitorul, fundaşul dreapta de 26 de ani, nu mai vrea să continue şi din vară la echipa antrenată de Dică şi şi-a sunat deja impresarul, căruia i-a cerut să-i găsească o altă formaţie la finalul actualului sezon competiţional.

Cu 13 meciuri în actualul campionat al Ligii 1, în toate titular şi integralist, Benzar crede că se plafonează la FCSB şi nu mai vrea să rămână sub contract cu vicecampioana României. "Au fost echipe care s-au interesat de serviciile lui Romario şi înainte de venirea la Steaua, dar şi după ce-a semnat cu formaţia roş-albastră. Au existat discuţii şi în ultimul an, dar nu avea niciun sens să insistăm pe această pistă. Acum, jucătorul l-a sunat pe agentul său şi i-a spus să-i găsească din vară o echipă care e dispusă să plătească o sumă de bani pentru transferul lui, dar şi să-i asigure un salariu de minimum 15.000 de euro pe lună. Chiodi a pornit deja discuţiile şi din vară e posibil ca Benzar să schimbe campionatul", a dezvăluit pentru GSP o sursă din cadrul clubului.

Benzar nu este singurul jucător care poate pleca din vară de la FCSB. Denis Alibec, Harlem Gnohere şi Filipe Teixeira ar putea părăsi şi ei echipa patronată de Gigi Becali. Primul se află în cea mai prost moment al carierei, "Bizonul" are mai multe oferte tentante din străinătate, în timp ce lui Teixeira îi expiră contractul şi nu i s-a propus prelungirea.

Afla mai multe despre: romario benzarsteauafcsbplecareproblemegazetaimpresar 

viewscnt
Articole similare