Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător important din Bundesliga este nemulţumit de reînceperea campionatului

Un jucător important din Bundesliga este nemulţumit de reînceperea campionatului

Bundesliga

Comentarii

Fundaşul croat al echipei Union Berlin, Neven Subotici, s-a arătat nemulţumit de faptul că liga germană nu i-a consultat pe jucători când a decis reluarea campionatului, informează lequipe.fr.

"În calitate de jucători, am fost informaţi după ce toate deciziile au fost luate, nu am fost consultaţi. Dacă ar fi să comparăm situaţia cu ceea ce se întâmplă în Italia sau Anglia, unde asociaţile de jucători sunt instituţii respectate, care sunt consultate în astfel de situaţii de criză, în Germania nu este cazul şi este destul de dezamăgitor", a declarat fotbalistul de 31 de ani, la un post german de radio.

Cu câteva zile înainte, el s-a plâns la BBC de reluarea prea devreme a campionatului: "Nu contează când se reiau meciurile, va fi întotdeauna prea devreme. Dacă reluăm peste câteva săptămâni, va fi prea devreme. Dacă am fi reluat deja, ar fi fost prea devreme. Chiar dacă reluăm peste câteva luni, poate va fi prea devreme".

Campionatul german este prima întrecere fotbalistică importantă din Europa care se va relua după suspendarea impusă de pandemia de coronavirus. Meciurile din prima şi a doua ligă vor reîncepe de sâmbăta viitoare.

Afla mai multe despre: neven suboticbundesliga 

viewscnt
Articole similare