Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător nu este de acord cu rezultatul de la Sepsi - UTA Arad 0-0: ”Am avut mai multe ocazii şi meritam să câştigăm”

Un jucător nu este de acord cu rezultatul de la Sepsi - UTA Arad 0-0: ”Am avut mai multe ocazii şi meritam să câştigăm”

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi a remizat cu UTA Arad, scor 0-0, în etapa a patra din Superligă, şi a rămas cu o singură victorie în primele patru etape. Jucătorii formaţiei covăsnene au reacţionat după meciul de la Sfântu Gheorghe.

Sepsi nu a reuşit să câştige partida jucată pe teren propriu în compania formaţiei UTA Arad, deşi a evoluat în ultimele zece minute cu un om în plus.

Cele două combatante au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Denis Ciobotariu, în dezacord cu remiza: ”Am avut mai multe ocazii şi meritam să câştigăm”

La finalul meciului, Denis Ciobotariu este de părere că rezultatul nu este unul echitabil, ci că Sepsi ar fi meritat mai mult, dar a vorbit şi despre returul cu Djurgardens.

”Nu, nu este un rezultat echitabil, cel puţin din punctul meu de vedere. Cred că am avut mai multe ocazii, mai multă posesie şi meritam să câştigăm, însă UTA s-a apărat foarte bine şi e meritul lor. 

(n.r. despre criză) Nu cred. În campionat încă nu am pierdut şi ultimul adversar din Europa e un adversar foarte bun, care sunt sigur că dacă nu vom reuşi noi să intrăm în grupe, ei sigur vor intra.  

Nu ar fi neapărat un miracol să întoarcem acolo, dar atâta timp cât sunt şanse matematice, noi mergem şi ne vom da viaţa şi vom încerca să intrăm în play-off”, a declarat Denis Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: sepsidenis ciobotariu 

viewscnt
Articole similare