Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător se revoltă în privinţa carantinei de la Melbourne: "Suntem trataţi ca şi cum am avea lepră"

Un jucător se revoltă în privinţa carantinei de la Melbourne: "Suntem trataţi ca şi cum am avea lepră"

Tenis

Comentarii

Tenismenul argentinian Juan Ignacio Londero, locul 81 ATP, s-a alăturat jucătorilor şi jucătoarelor care critică modul în care sunt ţinuţi în carantină strictă la Melbourne, înaintea Australian Open, informează lefigaro.fr.

"Este una dintre cele mai rele experienţe din viaţa mea. Trebuie să stai închis 14 zile fără fereastră, nu poţi respira aerul exterior. Nă lasă micul dejun la uşă, la fel prânzul şi cina. Suntem trataţi ca şi cum am avea lepră. Am avut deja cinci teste negative... Dimineaţa, fac yoga şi meditaţie, dar ziua este eternă. Este un sentiment oribil. Sunt resemnat, dacă nu te resemnezi puţin, întorci camera şi-i dai foc", a declarat Londero, 27 de ani, pentru publicaţia argentiniană El Grafico.

Din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii au impus tuturor jucătorilor obligativitatea de a ajunge la Melbourne până la 17 ianuarie şi apoi efectuarea unei carantine de 14 zile, cu posibilitatea de a se antrena cinci ore pe zi.

Mai multe cazuri pozitive au fost depistate în Australia în rândul jucătorilor, staff-urilor lor şi oficialilor care au călătorit la Antipozi cu zboruri charter.

Din acest motiv, 72 de jucători şi jucătoare au fost plasaţi într-o carantină strică, fără a avea voie să iasă din camerele de hotel şi să se antreneze.

Sportivii aflaţi în această situaţie s-au plâns pe reţelele de socializare pentru faptul că nu se pot antrena şi au postat videoclipuri în care arată cum se pregătesc în camerele lor. Ei susţin că nu au ştiut de această regulă, potrivit căreia, dacă o persoană dintr-un charter este testată pozitiv în Australia, toţi ocupanţii avionului respectiv intră într-o carantină strictă.

Afla mai multe despre: juan ignacio londero 

viewscnt
Articole similare