Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător străin de la CFR Cluj refuză ideea de a juca pentru România. Nu crede că este destul de bun

Un jucător străin de la CFR Cluj refuză ideea de a juca pentru România. Nu crede că este destul de bun

CFR Cluj

Comentarii

De-a lungul timpului, CFR Cluj a propus mai multe nume de jucători străini care ar putea evolua pentru naţionala României. Căpitanii au fost, de regulă, vizaţi de aceste zvonuri, Cadu în trecut, iar acum Camora, dar de curând a apărut un nou nume.

Damjan Djokovic (29 de ani) este la a doua aventură la CFR Cluj şi are, în total, trei ani petrecuţi în România. Întrebat însă dacă ar fi tentat de posibilitatea de a juca pentru România, mijlocaşul central al campioanei a avut un răspuns surprinzător. 

"În primul rând, cred că România are mult talent şi nu cred că are nevoie de mine", a spus Djokovic. Croatul care nu şi-a reprezentat ţara la niciun nivel vorbeşte o română corectă, cursivă şi s-a dovedit a fi un jucător providenţial pentru echipa lui Dan Petrescu. 

Chiar dacă nu crede că are vreo şansă să joace sub "tricolor", Djokovic le ţine pumnii elevilor lui Cosmin Contra cu Suedia şi mai ales colegilor de la CFR: "Sunt suporterul lui Deac şi al lui Burcă, nu ştiu cine va fi pe teren, sper că amândoi. Oricum, sunt într-o ţară care diseară are nevoie de puncte şi sper sincer că o să le câştige şi că o să se califice la Euro"

Afla mai multe despre: djokoviccfr clujromania 

viewscnt
Articole similare