Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un junior al naţionalei de fotbal a Afganistanului a murit. El a căzut de pe un avion militar american care decola

Un junior al naţionalei de fotbal a Afganistanului a murit. El a căzut de pe un avion militar american care decolagalerie foto

Diverse

Comentarii

Zaki Anwari, component în vârstă de 19 ani al naţionalei de fotbal juniori a Afganistanului, se numără printre persoanele care au murit luni în haosul de pe aeroportul din Kabul, relatează Reuters.

Internaţional afgan de juniori, printre persoanele decedate luni pe aeroportul din Kabul

Fotbalistul a căzut de pe un avion Boeing C-17 al armatei americane, iar decesul său a fost confirmat de Direcţia generală pentru sport.

Oficiali din armata SUA au anunţat că haosul provocat luni pe aeroportul din Kabul a dus la moartea a şapte persoane, între care unele au căzut de pe un avion militar american care decola.

Afganii s-au adunat în număr mare luni dimineaţă pe aeroportul din capitală pentru a încerca să părăsească ţara, după ce talibanii au preluat duminică puterea, la câteva săptămâni după ce SUA şi aliaţii şi-au anunţat retragerea efectivelor.

Unii s-au agăţat de aripile unui avion care se pregătea să decoleze, iar alţii, mii, au alergat în urma aeronavelor.

Americanii au evacuat aproximativ 7.000 de persoane din Afganistan

Armata americană a evacuat aproximativ 7.000 de persoane din Afganistan din 14 august până acum, a anunţat, joi, un înalt responsabil al Pentagonului, potrivit AFP.

În total, de la sfârşitul lunii iulie au fost evacuate aproape 12.000 de persoane. Printre acestea s-au numărat cetăţeni americani, angajaţi ai ambasadei SUA la Kabul şi afgani care au lucrat pentru americani, în special traducători.

Afla mai multe despre: zaki anwariafganistan 

viewscnt
Articole similare