Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jurnalist italian, comentariu extrem de controversat: ”Dacă Hitler ar fi găsit-o noaptea pe Wanda Nara, s-ar fi speriat”

Un jurnalist italian, comentariu extrem de controversat: ”Dacă Hitler ar fi găsit-o noaptea pe Wanda Nara, s-ar fi speriat”galerie foto

Serie A

Comentarii

Giampiero Mughini, un jurnalist cunoscut în Italia, a făcut o afirmaţie foarte controversată atunci când a comentat relaţia dintre Wanda Nara şi Mauro Icardi.

Wanda Nara este considerată principala vinovată pentru sezonul foarte slab al lui Mauro Icardi. Atacantul lui Inter este în negocieri pentru prelungirea contractului, motiv pentru care a refuzat să joace şi abia în partida de miercuri, cu Genoa, a intrat. Până atunci, nu mai jucase din februarie, pe motiv că este accidentat.

În realitate, jurnaliştii italieni scriu că Icardi a jucat dur, la sfatul vedetei TV Wandea Nara - care-i este impresar - în toiul negocierilor pentru prelungirea contractului cu Inter. Toată această situaţia l-a determinat pe Giampiero Mughini să facă un comentariu extrem de controversat, care a atras multe critici:

”În familii e întotdeauna dificil, mai ales într-un caz ca acesta, unde bărbatul în cauză are o strălucire excepţională, dar este dominat de o femeie, o femeie pe care, dacă Hitler ar fi găsit-o noaptea, s-ar fi speriat”, a declarat Giampiero Mughini, citat de Marca.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wanda naraicardi 

viewscnt
Articole similare