Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jurnalist spaniol a venit în Bucureşti să facă un reportaj despre Anamaria Prodan. Ce impresie i-a lăsat palatul lui Gigi Becali :)

Un jurnalist spaniol a venit în Bucureşti să facă un reportaj despre Anamaria Prodan. Ce impresie i-a lăsat palatul lui Gigi Becali :)galerie foto

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan este subiect principal într-un material publicat de Panenka, o revistă lunară care apare în Spania. Materialul prezintă viaţa impresarei de jucători.

Panenka este o revistă spaniolă de fotbal, care apare o dată pe lună. A fost înfiinţată în 2011 de un grup de jurnalişti şi fotografi şi publică în special materiale despre cultura fotbalistică, despre istoria fenomenului sau influenţelele sociale şi politice pe care le are. În ultimul număr, Anamaria Prodan face subiectul unui material de trei pagini, în care sunt prezentate viaţa şi activitatea fostei vedete TV.

Autorul materialului a venit la Bucureşti pentru a realiza acest reportaj şi o prezintă pe soţia lui Reghecampf drept ”Reginal fotbalului românesc”. În material sunt notate detalii precum că a fost desemnată ”Impresarul anului” între 2012 şi 2017 şi că ”reprezintă 70% din jucătorii din fotbalul românesc”.

Victor Cervantes, autorul materialului, i-a făcut o vizită şi lui Gigi Becali şi a rămas impresionat încă de când a ajuns în faţa palatului său: ”O construcţie faraonică, în stil baroc, care loveşte vizitatorul prin această oază de opulenţă în mijlocul oraşului”. În această vizită, jurnalistul spaniol a fost însoţit de Anamaria Prodan şi Florin Răducioiu - pe care impresara îl reprezintă. Ziaristul a fost pus în gardă: ”Vezi că el nu ţipă, aşa se exprimă el”.



Victor Cervantes a fost curios să afle despre modul în care gândeşte cel care este considerat unul dintre cei mai controversaţi patroni din fotbalul românesc, dar şi să afle mai multe detalii despre ”legământul de sânge” pe care Becali l-a făcut cu Ramon Calderon - fost patron la Real Madrid. În final, patronul FCSB şi-a spus şi părerea despre colaborarea cu Anamaria Prodan: ”S-a spus că nu-mi plac femeile, dar ea (n.r. arătând către Anamaria) reprezintă aproape toţi jucătorii Stelei”.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: anamaria prodangigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare