Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un lider din Europa îl vrea pe Marcelo de la Real Madrid! Ce club îl are pe "radar"

Un lider din Europa îl vrea pe Marcelo de la Real Madrid! Ce club îl are pe "radar"

Real Madrid

Comentarii

Marcelo (33 de ani) se pregăteşte să plece de la Real Madrid când îi expiră contractul, în vară, dar nu duce lipsă de oferte.

Un lider din Europa îl vrea pe Marcelo de la Real Madrid! Ce club îl are pe "radar"

Aventura lui Marcelo la Real Madrid, începută în 2007, se apropie de final. În vară, după 15 ani, brazilianul va pleca liber de contract de pe "Bernabeu". Site-ul fichajes.net scrie că pe adresa clubului Real Madrid a sosit o ofertă din Turcia, de la Trabzonspor, lider autoritar în Superligă.

Marcelo şi-a pierdut din protagonism la Real Madrid, iar fundaşul stânga o va părăsi pe vicecampioana Spaniei. Sursa citată nu oferă detalii despre salariul pe care Trabzonspor i-l oferă lui Marcelo, având în vedere că brazilianul ar sosi liber de contract. Fotbalistul mai e dorit şi de echipa care l-a dat în Europa, Fluminense, înapoi în ţara natală.

Marcelo pleacă de la Real Madrid în vară, după 15 ani pe "Bernabeu"

În vârstă de 33 de ani, Marcelo a jucat pentru doar două cluburi în întreaga sa carieră: Fluminese şi Real Madrid. Fundaşul brazilian a ajuns în Europa în ianuarie 2007, când echipa de pe Bernabeu a plătit 6,5 milioane de euro.

A fost unul dintre cele mai inspirate transferuri făcute de Real Madrid în ultimii 20 de ani. Marcelo s-a impus şi a devenit în timp unul dintre cei mai buni jucători din istoria clubului.

În cei 15 ani petrecuţi pe Santiago Bernabeu, Marcelo şi-a trecut în palmares nu mai puţin de 22 de trofee, printre care 4 Champions League şi 5 titluri în Spania. Marcelo a fost jucător de bază în ”echipa de aur” a lui Real Madrid, cu Cristiano Ronaldo în rol de dirijor.

Din păcate pentru el, în ultimii 2-3 şi-a pierdut treptat postul de titular. În acest sezon are doar 140 de minute jucate, distribuite în 5 partide, dintre care două au fost în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: marceloofertatrabzonsporspaniaturcia 

viewscnt
Articole similare