Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un marcator din Italia, un fost jucător al FCSB-ului şi un mijlocaş de la CFR semnează cu Dinamo: ”Am vrut doar jucători pe care i-am văzut cu ochii mei”

Un marcator din Italia, un fost jucător al FCSB-ului şi un mijlocaş de la CFR semnează cu Dinamo: ”Am vrut doar jucători pe care i-am văzut cu ochii mei”
Comentarii

În cursul zilei de luni, Iuliu Mureşan a anunţat că Dinamo se apropie de a completa trei noi transferuri.

Dinamo a primit liber la transferuri acum doar câteva zile, însă ”câinii” s-au mişcat rapid să aducă întăriri. Gabi Torje, Cosmin Matei, Constantin Nica şi Răzvan Popa au venit deja în Ştefan cel Mare, iar clubul mai pregăteşte mutări importante. Trei alte transferuri sunt pe punctul de a fi completate, anunţă Iuliu Mureşan.

Administratorul special al lui Dinamo a dezvăluit numele a doi dintre aceştia. Dacă pe atacantul din Serie B pe care îl doreşte nu l-a dat de gol, Mureşan a anunţat că mijlocaşul Cătălin Itu, de la CFR Cluj, şi Cătălin Carp, fost fotbalist al campioanei de asemenea, dar şi al FCSB-ului şi Viitorului, vor veni în Ştefan cel Mare.

Un marcator din Italia, un fost jucător al FCSB-ului şi un mijlocaş de la CFR semnează cu Dinamo

Încercăm să mai aducem, pe ultima sută de metri, un atacant din Italia. Încă nu am semnat cu el. Îl luăm, sub formă de împrumut, de la un club care îi plăteşte partea salarială. A dat goluri şi în Serie A, şi în Serie B. Acum, joacă în Serie B. Acum, în mod normal, închidem lista de transferuri, dar închisă definitiv nu e.

Pentru că jucători liberi mai putem să luăm şi în zilele următoare. Vom avea făcute opt sau nouă transferuri. Itu Cătălin, de la CFR, vine împrumut. Eu am vrut să aduc numai jucători pe care îi cunosc şi pe care i-am văzut cu ochii mei, că n-a fost timp, în patru-cinci zile, de când s-au deblocat transferurile, să studiem jucători de afară, pe care nu-i cunosc.

Şi, atunci, prefer să aduc jucători care au jucat în România sau care chiar i-am avut la CFR sau care au jucat la Dinamo şi aşa mai departe. Acesta a fost principiul pentru a scade riscul de greşeală. Da, e Cătălin Carp (n.r. jucătorul pe care îl anunţase în urmă cu câteva zile) . Trebuie să apară. E pe drum. A plecat, dimineaţă, cu maşina din Chişinău şi vine”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamocătălin carpcătălin ituiuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare