Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un mare antrenor spaniol şantajat cu ajutorul unor prostituate. A plătit zeci de mii de euro! Detalii incredibile

Un mare antrenor spaniol şantajat cu ajutorul unor prostituate. A plătit zeci de mii de euro! Detalii incredibilegalerie foto

Diverse

Comentarii

Au ieşit la iveală detalii noi despre investigaţia în care este implicat antrenorul spaniol Abelardo Fernandez.

Fost mare jucător la FC Barcelona Abelardo Fernandez a plătit aproximativ 26.000 de euro în trei tranşe celor care l-au escrocat. Pentru început el a livrat 12.000 de euro, apoi alte 13.500 şi ulterior încă 450 de euro se arată în ancheta poliţiei, care a ajuns în presa spaniolă.

Luna trecută, Abelardo a recunoscut că a fost victima unui şantaj.

Procedura răufăcătorilor a fost destul de simplă. Pe site-ul passion.com (care este gratuit) aceştia puneau diverse fotografii cu femei disponibile, pentru ca apoi să profite de interesul unor personalităţi la care ajungeau anunţurile lor. Conform ziarului Levante EMV, anchetatorii i-au reţinut deja pe cei care l-au şantajat pe Abelardo Fernadez. Capul reţelei este M.F. M alias Erick, iar al doilea membru important a fost I.B.O cunoscut drept Salva. 

Cine este Abelardo Fernandez

Abelardo "Pitu" Fernandez a fost unul dintre cei mai talentaţi fundaşi ai anilor 90. A început fotbalul la Sporting Gijon, acolo unde a fost coechipier cu actualul selecţioner al Spaniei, Luis Enrique, apoi a făcut carieră la FC Barcelona. 

Din 2012 a primit marea şansă de a antrena Sporting, echipa copilăriei sale. Pe 22 mai, Abelardo Fernandez a devenit antrenorul formaţiei din Gijon pe care avea să o conducă timp de 3 sezoane în 110 meciuri. Pentru început a promovat-o în Primera Division, iar în chiar prima rundă în elita fotbalului spaniol a ţinut-o în şah pe Real Madrid, 0-0 pe El Molinon. 

A fost numit în decembrie 2017 la Alaves, formaţie cu care a avut un prim sezon promiţător pentru că a salvat echipa de la retrogradare. 

Afla mai multe despre: abelardo 

viewscnt
Articole similare