Experiențe împreună.
You are here:

Un mare club din România i-a ofertat pe Adrian Ilie, Marius Lăcătuş, Ioan Ovidiu Sabău şi pe Bogdan Stelea. Ce se pregăteşte în culisele fotbalul românesc

Un mare club din România i-a ofertat pe Adrian Ilie, Marius Lăcătuş, Ioan Ovidiu Sabău şi pe Bogdan Stelea. Ce se pregăteşte în culisele fotbalul românesc

Fotbal intern

Comentarii

Un club de tradiţie din România încearcă în această perioadă să-şi construiască echipa de conducerea şi i-a ofertat pe rând pe Ioan Ovidiu Sabău, Bogdan Stelea, Marius Lăcătuş şi pe Adrian Ilie, cărora le-a propus postul de postul de preşedinte.

Allen Coliban, primarul Braşovului, încearcă în această perioadă să construiască un club puternic pentru Liga 2. Înainte de toate, autorităţile din Braşov vor ca în această perioadă să finalizeze fuziunea dintre Corona Braşov şi FC Braşov Steagul Renaşte.

Corona a reuşit să promoveze în Liga 2, dar autorităţile locale vor să investească într-un singur club, care să aibă în spate tradiţia şi suporterii. În acest sens, se încearcă o fuziune între Corona şi FC Braşov SR - echipă care se află în Liga 3. Pentru postul de preşedinte, Allen Coliban a ofertat mai multe nume importante din fotbalul românesc, printre care Ioan Ovidiu Sabău, Bogdan Stelea, Marius Lăcătuş şi pe Adrian Ilie.

Ioan Ovidiu Sabău, Bogdan Stelea, Marius Lăcătuş şi pe Adrian Ilie, ofertaţi pentru postul de preşedinte la un club de tradiţie

În paralel cu procesul de fuziune, primarul Braşovului lucrează pentru conturarea staff-ului administrativ, scrie monitorulexpres.ro. Primul ofertat a fost Ioan Ovidiu Sabău, căruia i s-a propus postul de manager-antrenor, dar negocierile au picat.

Următorul pe listă a fost Bogdan Stelea, însă nici acesta n-a fost de acord cu oferta primită, deoarece n-a avut încredere în proiect:

”Au fost discuţii acum mai bine de o săptămână, am înţeles că se doreşte o fuziune pentru preluarea locului în Liga a 2-a, însă lucrurile nu erau clare. Am discutat pentru o variantă ca manager – antrenor. Ştiu că se discutase înainte şi cu Sabău. Erau însă multe neclarităţi şi am zis că în ciorba oamenilor nu te poţi băga”, a declarat Bogdan Stelea pentru Monitorul Express.

Autorităţile locale din Braşov s-au orientat astfel spre Marius Lăcătuş şi Daniel Isăilă, însă nici aici nu au avut mai mult succes. Ultima oară antrenor la Steaua, Marius Lăcătuş le-a transmis celor de la Braşov că nu-şi doreşte să intre în administraţia unui club. Cealaltă variantă, Daniel Isăilă, are contract până în 2023 cu FC Baniyas, din Emiratele Arabe.

S-a ajuns astfel la varianta Adrian Ilie, unul dintre cei mai mari atacanţi pe care i-a avut România. Fostul jucător al Valenciei s-a retras în 2009, din cauza unor accidentări şi în ultimii ani a preferat să ducă o viaţă discretă, departe de fotbal.

Adrian Ilie este însă legat de Braşov prin afacerile pe care le are în Poiană. În plus, în trecut a mai fost implicat la Corona Braşov. Allen Coliban speră că de această dată va primi un răspuns pozitiv.

viewscnt
Articole similare
FC Barcelona, meci dramatic în Spania! Fără Messi, catalanii se chinuie în campionat