Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un mare portar al Europei vrea să ajungă la echipa sa de suflet! Solskjaer trebuie să îşi convingă şefii să plătească o sumă uriaşă pentru el

Un mare portar al Europei vrea să ajungă la echipa sa de suflet! Solskjaer trebuie să îşi convingă şefii să plătească o sumă uriaşă pentru el

Manchester United

Comentarii

Jan Oblak a fi tentat să ajungă la Manchester United, dar Atletico cere în schimbul său 121 de milioane de euro. Portarul de 26 de ani ar prefera să ajungă în Premier League, la echipa pe care a admirat-o în copilărie.

Slovenul s-ar putea transfera pe Old Trafford în cazul plecării spaniolului David de Gea. Dacă mutarea se face Atletico va pierde un alt titular important după ce Griezmann, Lucas Hernandez, Godin, Filipe Luis şi Juanfran au părăsit şi ei vicecampioana Spaniei. Interesant este că PSG are un rol important în intermedierea viitorului transfer. Ambii portari sunt pe lista francezilor, dar De Gea are şanse mai mari să joace pentru parizieni din această vară.
 
United cere în schimbul goalkeeperului o sumă cuprinsă între 68 şi 85 de milioane de euro, iar ea ar putea fi investită mai departe în aducerea lui Oblak. Vânzarea lui De Gea are şi o altfel de miză. Spaniolului îi expiră contractul în vara viitoare şi diavolii nu ar vrea să îl piardă gratis. Dacă United se va hotărî să plătească banii solicitaţi de Atletico în schimbul lui Oblak, acesta va deveni cel mai scump goalkeeper din istoria fotbalului. Recordul este deţinut acum de Kepa, pentru care Chelsea a scos din conturi 80 de milioane de euro în vara lui 2018.   
 
 

Afla mai multe despre: manchester unitedoblakpsgde geatransfer 

viewscnt
Articole similare