Experiențe împreună.
You are here:

Un martor susţine că a văzut-o pe Madeleine McCann, care a dispărut în 2007 dintr-o cameră de hotel

Un martor susţine că a văzut-o pe Madeleine McCann, care a dispărut în 2007 dintr-o cameră de hotel

Diverse

Comentarii

Madeleine McCann, fetiţa britanică ce a dispărut fără urmă în 2007, ar fi fost văzută în Portugalia, povesteşte un martor. Cazul rămâne nerezolvat până în acest moment, fiind una dintre cele mai mediatizate dispariţii din istorie.

În ultimele luni, mai multe mărturii şi indicii au ieşit la suprafaţă despre britanica Madeleine McCann, fata de patru ani dispărută fără urmă în 2007, dintr-o cameră de hotel din Portugalia, unde a fost lăsată de părinţii săi.

Recent, un martor a afirmat, pentru televiziunea publică din Portugalia, că a recunoscut-o pe Madeleine McCann într-un supermarket din Gale, Portugalia, în urmă cu „trei sau patru ani în urmă”. Martorul susţine că a recunoscut-o după trăsăturile feţei, mai exact a ochilor, datorită fotografiei făcute publice la momentul dispariţiei de familia copilei.

“Era o adolescentă în dreapta mea, care vorbea în germană cu o altă adolescentă. Când m-am uitat în ochii ei, am fost sigură că e ea. Erau ochi luminoşi, precum cei ai lui Maddie. Semnul de pe ochiul drept era vizibil. Sunt sigur de ce am văzut”, a susţinut persoana care ar fi văzut-o pe fata dispărută.

Cazul rămâne deschis şi după 13 ani. Anchetatorii au luat în calcul toate pistele posibile. Inclusiv părinţii au fost suspectaţi, după ce au lăsat singur în camera de hotel un copil de patru ani.

Poliţia britanică susţine că Madeleine McCann este în viaţă, în timp ce BBC l-a acuzat pe un bărbat german de 43 de ani, pedofil condamnat la închisoare, dar nu în cazul lui Madeleine McCann.

Între timp, Netflix a lansat miniseria 'The Disappearance of Maddie McCann', care a popularizat cazul fetei.

viewscnt
Articole similare
FOTO Nu-ti dai seama care e mama. Sotia unui fotbalist celebru seamana leit cu fiica de 21 de ani