Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un meci al naţionalei României, în topul celor mai pariate evenimente din istorie, în Italia! Câţi bani s-au mizat la acea partidă

Un meci al naţionalei României, în topul celor mai pariate evenimente din istorie, în Italia! Câţi bani s-au mizat la acea partidă

Campionate

Comentarii

Gazzetta dello Sport a publicat astăzi informaţii dintr-un raport realizat de agenţia de ştiri Agipronews, cu privire la cele mai pariate evenimente sportive din toate timpurile, pe teritoriul Italiei.

Deloc surprinzător, în TOP 50 apar numai meciuri de fotbal, iar primul loc este ocupat de finala UEFA Champions League din 2017, Real Madrid - Juventus 4-1, cu 25,4 milioane de euro.

Podiumul e completat tot de finale al Ligii Campionilor în care au fost implicate echipe din Italia  - Juventus - Barcelona 1-2, din 2015, când s-au mizat aproape 15,6 milioane de euro şi Bayern - Inter 0-2, din 2010, cu 14,4 milioane de euro.

În TOP 10 apare şi un meciul jucat de naţionala României cu Italia la Euro 2008. Partida încheiată cu scorul de 1-1 s-a clasat pe locul 6 în clasamentul general şi locul 2 din istorie în ceea ce priveşte meciuri jucate de naţionala Italiei, cu 13,5 milioane de euro pariaţi.

Afla mai multe despre: pariuriromaniaitaliagazzetta dello sport 

viewscnt
Articole similare