Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un meci din barajul pentru Liga 1, în pericol? Fotbaliştii ar vrea să boicoteze partida: "Cu siguranţă. Ei sunt datori, nu noi"

Un meci din barajul pentru Liga 1, în pericol? Fotbaliştii ar vrea să boicoteze partida: "Cu siguranţă. Ei sunt datori, nu noi"

Superliga

Comentarii

Atacantul Dunării Călăraşi, Valentin Alexandru, a anunţat că s-ar putea ajunge la boicotarea barajului cu FC Voluntari, pentru promovarea în Liga 1. Fotbaliştii au aproape jumătate de an de când sunt neplătiţi.

Baraj pentru Liga 1, în pericol

"E o bucurie şi o performţă, dar nu aşa de mare, pentru că am rămas neplatiţi, avem cinci luni şi ceva (n.r. - de restanţe), doar am primit nişte prime săptămâna trecută. Acum am discutat cu conducerea, aşteptăm să se rezolve săptămâna care urmează, că nu se poate, în felul acesta nu avem nicio şansă la baraj. Oricum avem şansa a doua, dar vrem să o jucăm 100%, să fim pregătiţi fizic, psihic", a declarat Valentin Alexandru. 

Apoi, atacantul a fost întrebat dacă fotbaliştii echipei trecute şi prin Liga 1 sunt dispuşi să boicoteze partida: "Cu siguranţă! Dacă nu se rezolvă ceva saptămâna care urmează, nu ştim ce vom face, dar sperăm că şi conducerea să-şi facă treaba, pentru că ei ne sunt datori, nu noi.  Încercăm să dăm totul cu Voluntari şi să promovăm chiar dacă tot timpul... Niciodată n-a promovat o echipă de liga a două, doar cei de la Chindia au avut şansă, atunci la penalty-uri", a mai spus Valentin Alexandru.  

  • ”Chiar dacă suntem mercenari, chiar dacă am venit din alte părţi, războaiele s-au câştigat şi cu mercenari. Noi am venit să facem treabă, problema sportivă să o rezolvăm cât mai bine. Azi aţi văzut o echipă care, deşi cu probleme mari şi condusă din primul minut, a reuşit să revină. Este lucrul cel mai important. Este o mare realizare, pentru că intri in vestiar şi aproape că ai lacrimi în ochi când vorbeşti cu ei despre situaţia de aici. Este foarte greu. Sunt jucători care au venit în iarnă şi nu au primit niciun ban”, s-a plâns şi antrenorul Dunării Călăraşi, Cristi Pustai, în urmă cu câteva săptămâni. 

Când au loc barajele de menţinere/promovare în Liga 1

Dunărea Călăraşi - FC Voluntari şi CS Mioveni - FC Hermannstadt sunt meciurile din manşa tur a barajului de menţinere/promovare în Liga 1. Partidele vor avea loc sâmbătă, iar returul este programat la 2 iunie.

 
 
 

Afla mai multe despre: dunarea calarasibaraj de promovare liga 1dunarea calarasi fc voluntari 

viewscnt
Articole similare