Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un medic german a vorbit despre situaţia lui Michael Schumacher. De ce există speranţe

Un medic german a vorbit despre situaţia lui Michael Schumacher. De ce există speranţe

Auto

Comentarii

Un medic din Germania susţine că încă există speranţe că Michale Schumacher îşi va reveni, măcar parţial. Fostul campion de Formula 1 este în continuare îngrijit la reşedinţa sa din Geneva Lake, dar membrii familiei păstrează secretul despre starea sa.

S-au împlinit patru ani de la teribilul accident suferit de Michael Schumacher pe o pârtie de schi. Fostul campion de Formula 1 a fost atunci în comă, dar informaţiile despre starea lui s-au împuţinat odată cu trecerea timpului. Schumacher este îngrijit de o echipă format din 15 medici şi asistente, pentru care familia plăteşte săptămânal în jur de 200.000 de dolari.

Nu este însă clar dacă aceştia au reuşit să le ofere vreo speranţă membrilor familiei lui Michael Schumacher. Mark Obermann, un medic german, susţine că există şanse ca Schumacher să-şi revină după leziunile grave pe care le-a suferit la creier:

”Potrivit unui studiu făcut în Suedia, între 30% şi 40% dintre pacienţi îşi recapătă conştienţa după patru ani. Mulţi revin la viaţa lor şi îşi văd copiii şi nepoţii cum cresc”, a declarat Mark Obermann, directorul Centrului de Neurologie de la clinica Asklepios, Germania.

Afla mai multe despre: michael schumacherformula 1 

viewscnt
Articole similare