Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un membru al Comisiei Tehnice rupe tăcerea: "Îmi pare rău că s-a ajuns în situaţia asta, dar nu poţi să dai 20 de jucători afară!"

Un membru al Comisiei Tehnice rupe tăcerea: "Îmi pare rău că s-a ajuns în situaţia asta, dar nu poţi să dai 20 de jucători afară!"

Echipa națională

Comentarii

Comisia Tehnica a FRF se întruneşte astăzi pentru a stabili viitorul echipei naţionale şi al lui Daum iar Marcel Răducanu, este de părere că tehnicianul german nu mai are nicio şansă de a continua în cadrul FRF.

"Îmi pare rău că s-a ajuns în situaţia asta, dar nu poţi să dai 20 de jucători afară. Trebuie să plece antrenorul atunci când nu merge ceva. Cred că nu mai are nicio şansă să rămână. Oricum nu mai avem şanse să ne calificăm, deci ar trebui să plece de acum. El nu s-a informat de la început unde vine, la ce nivel sunt jucătorii, la ce nivel este campionatul nostru. Poate a vrut să-şi demonstreze că poate fi şi selecţioner, el a antrenat până acum doar echipe de club. Sunt doar două nume care au experienţă, inteligenţă şi o anumită aură.

Unul este Mircea Lucescu, celălalt este Boloni. Staţi să vedem ce se întâmplă cu turcii. Dacă nu se califică, poate îl dau afară. Hagi nu vrea sau nu poate, altfel nu ştiu cine ar putea prelua echipa. Nu cred că un alt selecţioner putea avea rezultate mai bune. Nu ai cu cine, uitaţi-vă unde joacă fotbaliştii noştri. Mulţi au fost surprinşi de ce nu a fost chemat Alibec, dar trebuia selecţionat doar pentru un meci? Cu excepţia meciului de la Lisabona, ce a jucat? Nu-mi vine să cred că un antrenor are ceva cu un antrenor valoros mai ales că nu ai prea mulţi", a declarat Marcel Răducanu 

Afla mai multe despre: marcel raducanuscandalproblemefederatia romana de fotbaldaumdemisieechipa nationala 

viewscnt
Articole similare