Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un membru al Generaţiei de Aur se înclină în faţa unui fost coleg, selecţioner la Euro: ”Mă bucur foarte mult pentru el, a reuşit o muncă fantastică” | EXCLUSIV

Un membru al Generaţiei de Aur se înclină în faţa unui fost coleg, selecţioner la Euro: ”Mă bucur foarte mult pentru el, a reuşit o muncă fantastică” | EXCLUSIV

EURO 2020

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Florin Răducioiu a discutat despre Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, fost coechipier al românului la Brescia.

Când Mircea Lucescu a ajuns antrenor la Brescia, tehnicianul a adus imediat câţiva dintre cei mai talentaţi jucători români în Italia. Hagi, Răducioiu şi Sabău făceau parte din echipa construită de ”Il Luce” şi, printre ei, şi Marco Rossi, un fundaş central italian, viitor selecţioner al naţionalei Ungariei.

Deşi cariera acestuia de jucător nu a fost cea mai impreasionantă, Rossi a devenit un antrenor redutabil, în afara ţării natale însă. Acesta a părăsit Italia pentru a antrena în Ungaria, unde a câştigat un titlu şi a devenit eventual selecţioner. Iar după egalul cu Franţa, Răducioiu şi-a lăudat fostul coechipier.

Un membru al Generaţiei de Aur se înclină în faţa unui fost coleg, selecţioner la Euro

”Marco Rossi a fost un coechipier de-al meu la Brescia, nea Mircea îl cunoaşte foarte bine, pentru că era antrenorul nostru, Gică Hagi îl cunoaşte bine, Sabău. Mă bucur foarte mult pentru el, pentru că a muncit foarte mult să ajungă aici, la acest nivel.

A reuşit o muncă fantastică în Ungaria, pentru că el a antrenat şi echipe de club, a câştigat campionatul acolo. A reuşit un rezultat ieşit din comun, pentru că să joci împotriva campioanei mondiale şi să reuşeşti să iei un punct e un rezultat ca şi cum ar fi o victorie.

Au o minimă şansă, deşi nu prea cred, pentru că echipa Germaniei este foarte puternică, au distrus campioana europeană Portugalia”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: euro 2020florin răducioiumarco rossiungariaungaria franţa 

viewscnt
Articole similare