Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un membru al generaţiei de aur se întorarce împotriva FRF-ului după o nouă umilinţă a conducătorilor fotbalului românesc: ”Simt ostilitatea şi lipsa de consideraţie”

Un membru al generaţiei de aur se întorarce împotriva FRF-ului după o nouă umilinţă a conducătorilor fotbalului românesc: ”Simt ostilitatea şi lipsa de consideraţie”

Fotbal intern

Comentarii

După ce mai mulţi membri ai generaţiei de aur au primit bilete la tribuna a doua la partida dintre Austria şi Macedonia de Nord, iar mai multe figuri politice au primit locuri la lojă, Dorinel Munteanu i-a atacat pe conducătorii FRF-ului.

Într-un moment istoric pentru România, conducătorii fotbalului nostru au făcut, din nou, o impresie execrabilă. La primul meci din istorie găzduit de ţara noastră la un turneu final de fotbal, la seniori, Austria şi Macedonia de Nord se întâlneau, pe Arena Naţională.

După o lungă pandemie în care nu s-a permis accesul pe stadion, fanii puteau veni în sfârşit pe arene. De obicei, la evenimente de genul, membrii generaţiei de aur putea fi văzuţi la lojă sau la tribuna întâi, unde primeau bilete gratis, graţie eforturilor oferite echipei naţionalele în carierele lor.

Însă, FRF-ul a avut alte planuri de această dată şi i-a trimis pe foştii ”tricolori” la tribuna a doua, în timp ce le lojă au stat diverse personalităţi politice, precum ministrul de interne, Lucian Bode, sau fostul premier, Ludovic Orban.

Un membru al generaţiei de aur se întorarce împotriva FRF-ului

Iar decizia Federaţiei de a îi împinge pe membrii generaţiei de aur la o parte pentru a face spaţiu pentru nişte persoane care nu au nicio treabă cu fotbalul i-a revoltat pe fani, dar şi pe foştii ”tricolori”: Printre aceştia, Dorinel Munetanu a postat un mesaj prin care îşi prezenta părerea despre decizia FRF-ului.

"Cu voi, prin voi, datorită vouă...Am împărţit bucurii, realizări, tristeţi. Întotdeauna mândru -mi reprezint ţară, mereu gata fac tot ce e posibil fiu la înălţimea aşteptărilor. Din ultima întâmplare trăită pe cel mai mare stadion al ţării, am rămas cu valul ăsta de simpatie, fluxul acesta de energie ce vine continuu dinspre voi.

La atâţia ani nu ne-aţi uitat şi nu e bucurie mai mare decât recunoască ori îmi solicite o poză un tânăr despre care îmi dau seama nu era născut în 94. E la fel de importantă zice ca victoriile obţinute pe teren. Respectul, recunoştinţă, dragostea. Totul sincer şi necondiţionat.

Tot din respect pentru voi fac aici precizări legate de ceea ce am trăit duminică. În drum spre stadion, pe stadion şi după meci. Vorbim de Arena Naţională, la cel mai important eveniment organizat în România şi de calitatea de ambasador care mi-a fost oferită şi pe care am acceptat-o cu aceeaşi bucurie cu care am răspuns de fiecare dată când am fost chemat -mi reprezint ţară.

Nu e vorba de o tribună sau altă, de un scaun ori fotoliu...Pe stadion e viaţa mea şi simt bine oriunde. Cu atât mai mult în mijlocul vostru. Dar, aşa cum simt energia voastră, la fel de bine simt ostilitatea şi lipsa de consideraţie a lor. A celor care conduc fotbalul. O spun direct.

E problema lor, dar generaţia mea a crescut şi a obţinut rezultate într-un alt spirit. Şi atunci era alt regim politic. Unul care din instinct sau convingere dădea senzaţia ne preţuieşte mai mult. Prea multe nu mai sunt de spus.. Aşadar, ne revedem la 'a doua'. ne amintim, ne bucurăm unii de alţii şi de fotbal!", a scris Dorinel Munteanu, pe contul său oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: generaţia de aurdorinel munteanuscandal frffrf 

viewscnt
Articole similare