Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un membru DDB a reuşit să readucă cea mai de succes echipă elveţiană în prima ligă!

Un membru DDB a reuşit să readucă cea mai de succes echipă elveţiană în prima ligă!

Fotbal

Comentarii

Fostul jucător dinamovist Zoltan Kadar, membru DDB,a reuşit să readucă echipa Grasshopper Zurich în prima ligă elveţiană, după victoria cu Kriens, scor 2-1, din ultima etapă a ligii secunde din Elveţia.

Kadar a preluat echipa ca interimar în locul demisului Joao Carlo Pereia la 11 mai şi a avut la dispoziţie două meciuri pentru a reuşi promovarea.

Zoltan Kadar a reuşit să readucă Grasshopper Zurich în prima ligă elveţiană

Zoltan Kadar, 54 de ani, a mai antrenat-o pe Grasshopper Zurich şi în finalul sezonului trecut, când a ratat barajul de promovare/menţinere după un egal, scor 2-2, la FC Aarau, şi o înfrângere, scor 0-6, pe teren propriu, cu Winterthur, în ultimele două etape.

Echipa din Zurich, deţinătoarea recordurilor de titluri şi cupe ale Elveţiei (27, respectiv 19) a retrogradat la finalul campionatului 2018/2019.

Kadar, fost jucător şi la U Cluj, Schaffhausen şi Frauenfeld şi cu şapte selecţii în echipa naţională, s-a înscris, în iunie 2020, în Programul Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hîldan, de susţinere a grupării "alb-roşii".

"De o săptămână sunt membru DDB. Până acum nu am ştiut că există aşa ceva. Dar cum am aflat, m-am şi înscris cu mare plăcere. Am plătit pe un an, dar o să plătesc până ies la pensie şi după aceea. Cotizaţia reprezintă o sumă foarte mică, faţă de cât a făcut Dinamo pentru mine", spunea, atunci, Kadar.

Fost mare jucător al lui Dinamo din perioada 1991-1996, Zoltan Kadar a fost campion cu echipa bucureşteană în 1992.

Afla mai multe despre: zoltan kadarddbgrasshopper zurich 

viewscnt
Articole similare