Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un membru DDB, acuze serioase pentru Pablo Cortacero: ”Cred că există un caz de spălare de bani şi de înşelăciune”

Un membru DDB, acuze serioase pentru Pablo Cortacero: ”Cred că există un caz de spălare de bani şi de înşelăciune”

Dinamo București

Comentarii

Fundaţia DDB este singurul lucru ce mai ţine Dinamo în viaţă. După haosul lăsat de spanioli la echipă, fanii ”câinilor” au preluat conducerea clubului şi au încercat să îl ţină pe linia de plutire. Andrei Gerea, membru DDB Elite, dar şi fost ministru al Economiei şi al Energiei, a discutat despre viitorul clubului.

Andrei Gerea este un fost ministru al guvernului Victor Ponta, fost membru al camerei deputaţilor, dar şi un recunoscut fan dinamovist. Acesta a jucat polo la CS Dinamo şi a crescut în cartierul Floreasca. Politicianul de 52 de ani ocupă acum şi poziţia de Elite member, în cadrul fundaţiei DDB. Andrei Gerea a încercat să se implice serios în salvarea clubului şi a fost invitat la emisiunea Prosport live pentru a discuta despre viitorul echipei din Ştefan cel Mare. Clubul este într-o situaţie financiară mai mult decât precară, iar Gerea îi învinuieşte pe spaniolii ce trebuiau să aducă echipa într-o nouă eră.

„Înainte să fiu ministru, eram pe garduri la Dinamo. Am fost suporter, ultras cum se spune acum. Toată tinereţea mi-am petrecut-o acolo, sunt fan al ”roş-albilor”. Acum m-am implicat. Cumpărăm bilete, ca să ajutăm clubul. Avem multă treabă. N-a fost greu să aleg DDB. Proiectul Peluzei Cătălin Hîldan a fost cel care m-a convins. În board-ul DDB s-au reunit profesionişti, oameni corecţi. Garantez pentru aceşti oameni. Mi-am dat seama că se poate construi ceva” , a declarat Andrei Gerea la ProSport Live.

„M-am înscris în DDB în 2019, celălalt proiect s-a născut mort. Cornel Dinu şi-a dat seama că acest proiect DDB e ceea ce trebuie, nu întâmplător s-a ajuns la peste 13.000 de membri. Ne gândim şi cred că putem ajunge la 20.000 de oameni.  Avem şi susţinerea lui Nicolae Badea, care are o participare minoritară. Dinamo va ajunge în mâna suporterilor. Întăi trebuie să scăpăm de Pablo Cortacero, apoi lucrurile se vor regla. Trebuie să-l aducem la ordine pe acest domn. Vom sesiza organele legii în privinţa acestor infracţiuni ale spaniolilor. Cred că există un caz de spălare de bani şi de înşelăciune”, a mai spus acesta.

Afla mai multe despre: dinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare