Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un mesaj pentru o viaţă". Gest impresionat al dinamoviştilor. Intră AICI şi află cum îl poţi ajuta pe Dan Cucu

"Un mesaj pentru o viaţă". Gest impresionat al dinamoviştilor. Intră AICI şi află cum îl poţi ajuta pe Dan Cucu

Fotbal intern

Comentarii

Dinamoviştii continuă să se implice în cazuri umanitare. De această dată, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare este alături de Dan Cucu, unul dintre cei mai mai suporteri ai echipei.

"Numărul de SMS 8826 a fost alocat, în perioada 1-30 noiembrie 2017, pentru suporterul dinamovist Dan Cucu. Toţi pentru unul, unul pentru toţi!

Numărul de SMS 8826 este valabil în perioada 01 noiembrie 2017 – 30 noiembrie 2017. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Numărul este oferit gratuit cu sprijinul Asociaţiei M.A.M.E.

Viaţa suporterului dinamovist Dan Cucu (34 de ani) depinde de fiecare dintre noi.

Susţinut de club, de fanii din toată ţara, indiferent de pasiunea declarată pentru culori, de echipa naţională a României, dar şi de lumea altor sporturi, Dan Cucu luptă cu viaţa, la această oră, la Acibadem.

Cunoscută prin intermediul paginii oficiale de Facebook Alături de Cucu, povestea lui Dan a mobilizat mai mult decât o peluză sau un stadion. Cu sprijinul Asociaţiei M.A.M.E. (Maternitate, Advocacy, Medicină, Educaţie), numărul de SMS 8826 a fost alocat, în perioada 01 noiembrie 2017 - 30 noiembrie 2017, pentru a-l ajuta pe Dan Cucu să se bucure în continuare de viaţă.

Începând cu 01 noiembrie 2017, donaţiile prin SMS vor putea fi urmărite în timp real pe site-ul www.donatie.ro la rubrica Donaţii prin SMS / Alege Asociaţia / M.A.M.E.: Dan Cucu (cu menţiunea că link-ul va fi valabil de la 1 noiembrie).

"Împreună suntem puternici!"

Solidaritatea este singura investiţie care nu va da niciodată faliment. A trecut o lună de când am aflat că Dan Cucu, diagnosticat de medicii de la Acibadem cu cancer, luptă cu această boală cumplită.
De-atunci s-au făcut donaţii prin cele cele trei conturi deschise la Raiffeisen Bank, pe contul PayPal sau pe stadionul din Ştefan cel Mare.
În toată ţara, pentru a-l sprijini pe Dan Cucu, suporterii au scos la licitaţie tricouri de legendă, fanioane, fulare sau eşarfe de care nu s-ar fi despărţit vreodată.
Din noiembrie, fiecare din noi are şi cea mai simplă opţiune în 2017, un mesaj text cu ajutorul telefonului din buzunar. Trimite un SMS la 8826 cu textul CUCU! Pentru o viaţă. Viaţa lui Dan Cucu.

<<Am reuşit cu toţii să trecem de primul hop. Se poate! Ne-am demonstrat că putem, că ne unim cu toţii, familie, prieteni dinamovişti, stelişti, rapidişti. Împreună pentru o cauză mai bună! Împreună reuşim! Împreună suntem puternici! Împreună învingem! Nu cedăm! Luptăm în continuare! Uniţi! Alături de Cucu!>>, este mesajul impresionant, transmis pe pagina de Facebook Alături de Cucu.

Există trei conturi pentru donaţii deschise la Raiffeisen Bank pe numele Cucu Mihai Daniel şi, în acelaşi timp, un cont PayPal, rodanielred_s@yahoo.com.

EUR: RO48 RZBR 0000 0600 1972 5740
LEI: RO24 RZBR 0000 0600 0989 6580
USD: RO08 RZBR 0000 0600 1972 5781

ÎMPREUNĂ PENTRU CUCU!" , este comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: cucudinamoasociatiegest umanitar 

viewscnt
Articole similare