Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un mijlocaş de superclasă vine lângă Messi, pe Camp Nou! Şi-a dat acordul să semneze pe patru ani cu FC Barcelona

Un mijlocaş de superclasă vine lângă Messi, pe Camp Nou! Şi-a dat acordul să semneze pe patru ani cu FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Miralem Pjanic (30 de ani) şi-a dat acordul să semneze cu Barcelona, într-un schimb de jucători între catalani şi Juventus, formaţia de care aparţine acum mijlocaşul bosniac. Presa spaniolă a aflat pe cât va semna Pjanic cu Barcelona.

Sport a anunţat, vineri, că Miralem Pjanic a spus "da" unei mutări la FC Barcelona, bosniacul fiind pe făraş la Juventus. Cele două cluburi negociază un schimb de fotbalişti, dar până să bată palma, fotbalistul bosniac şi-a dat deja acordul pentru a juca alături de Messi & Co. pe Camp Nou. Sport scrie că, potrivit unor surse din Italia, Miralem Pjanic urmează să semneze cu FC Barcelona pe patru ani.

Juventus l-ar vrea în schimb pe Arthur, brazilianul de 23 de ani considerat noul Xavi la FC Barcelona. Catalanii îi oferă pe Rakitic sau Vidal, ca variante din care "Bătrâna Doamnă" să aleagă. Manchester United, PSG sau Chelsea îl vor şi ele pe Miralem Pjanic, bosnianul care a vrut să plece de la Juventus încă de acum un an, dar nu a fost lăsat.

Transferul lui Pjanic ar fi costat în mod normal 50 de milioane de euro, dar odată cu criza declanaştă de pandemia de COVID-19 noul preţ este de 30 de milioane, conform sursei citate. Astfel, suma de transfer s-ar amortiza printr-un schhimb cu Ivan Rakitic sau Arturo Vidal, consideră şefii Barcelonei.



Juventus l-a transferat pe Miralem Pjanic de la AS Roma, în 2016, pentru 32 de milioane e euro. De atunci, bosniacul a jucat 167 de meciuri, a mrcat de 22 de ori şi a livrat 36 de pase de gol. Pjanic şi-a îmbogăţit palmaresul cu trei titluri, două Cupe ale Italiei şi o Supercupă a Italiei.

  • 52 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Pjanic în acest moment, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: miralem pjanictransfercontractfc barcelona 

viewscnt
Articole similare