Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un mijlocaş din Bundesliga, pe lista cluburilor mari din Europa. Real Madrid şi Bayern pun banii pe masă pentru el

Un mijlocaş din Bundesliga, pe lista cluburilor mari din Europa. Real Madrid şi Bayern pun banii pe masă pentru elgalerie foto

Bundesliga

Comentarii

Potrivit Sport1, Tottenham este cel mai recent club interesat de serviciile lui Florian Neuhaus, unul dintre cei mai interesanţi tineri mijlocaşi ai momentului în fotbalul mare.

Fotbalistul de la Gladbach este indiscutabil unul dintre numele cele mai interesante din Bundesliga. Dincolo de Real Madrid şi Juventus, cluburi care îl monitorizează deja atent, altre trei cluburi din Premier League sunt pe urmele sale.

Britanicii au scris deja despre interesul manifestat de Chelsea şi Manchester City pentru Florian Neuhaus, iar acum pe lista cluburilor care îl doresc pe talentatul mijlocaş de la Gladbach s-a înscris şi Tottenham Hotspur, formaţia pregătită de Jose Mourinho.

Florian Neuhaus are 23 de ani, iar Sport1 anunţă că Spurs este gata să-i ofere 5.5 milioane de euro pe sezon. Fotbalistul care joacă la Gladbach de la vârsta de 20 de ani este interesant şi pentru Bayern Munchen, campioana Europei şi a Germaniei. Internaţional din 2020, Neuhaus a marcat deja un gol pentru prima reprezentativă şi ar putea fi adversarul tricolorilor în preliminarii.

În acest moment, mijlocaşul născut la Landsberg am Lech este cotat la 28 de milioane de euro. Gladbach cere însă pentru el peste 50 de milioane, anunţă sursa citată mai sus.

Afla mai multe despre: florian neuhausreal madridbayern munchentottenhamtransferuriborussia monchengladbach 

viewscnt
Articole similare