Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un milion de euro pentru fotbalistul dorit de FCSB. Se face transferul verii în Liga 1: "Am închis telenovela cu Becali"

Un milion de euro pentru fotbalistul dorit de FCSB. Se face transferul verii în Liga 1: "Am închis telenovela cu Becali"

FCSB

Comentarii

Transferul fotbalistului dorit de Gigi Becali a devenit doar o chestiune de timp.

Este vorba despre fundaşul echipei FC Botoşani, Andrei Chindriş (21 de ani), care va pleca aproape sigur de la formaţia antrenată de Marius Croitoru, în această vară.

Fotbalistul dorit de Gigi Becali valorează între 800.000 şi un milion de euro, în opinia lui Croitoru

”Da, au fost discuţii, dar deocamdată nu ştiu să fie ofertă concretă din partea lui Dusseldorf. Dar ce ştiu sigur e că are ofertă din alt campionat. Andrei valorează între 800.000 - 1.000.000 de euro. Eu zic că alt campionat ar fi mult mai OK pentru el, campionatul din Germania este mult prea puternic pentru ce poate el oferi acum. Am stat de vorbă, sunt alte campionate care sunt mai bune pe specificul lui. Fotbalul italian e mai mult tactic, sunt cu adevărat jucători de valoare. Cel mai apropiat campionat pe stilul lui ar fi Spania, unde este mai multă circulaţie de balon”, a explicat Marius Croitoru, la Look.

  • 5 - cinci selecţii are Chindriş la echipa naţională de tineret
  • 800.000 de euro este cota lui Andrei Chindriş, conform Transfermarkt.de

"Cu FCSB am închis toată telenovela"

Oferta despre care vorbeşte Marius Croitoru ar din Grecia, după cum a dezvăluit, recent, patronul grupării moldave, într-o intervenţie la Telekom Sport.

"Vă pot spune, poate în premieră sau nici n-ar trebui să spun, are o ofertă acum scrisă, o să vedem dacă lucrurile merg mai departe, foarte, foarte bună din altă ţară. Până pe 15 e un timp de răspuns al lor, e o negociere cu fotbalistul şi pare o ofertă serioasă. Din Grecia. Mă bucur că Andrei are mintea la el, judecă foarte bine toate lucrurile astea. Adică nu i se aprind picioarele, călcâiele după orice ofertă şi vine la mine să plângă. El, de fapt, spune: domnule Valeriu aş vrea să stau până în vară, vreau să joc, am nevoie să joc", a declarat Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

Iftime a subliniat la acea vreme că nu se mai pune problema ca internaţionalul de tineret să fie transferat de Gigi Becali: "Cu FCSB am închis toată telenovela noastră atunci, în Săptămâna Patimilor, şi după aceea n-am mai revenit".

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare