Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un misterios om de afaceri a negociat preluarea lui Dinamo: ”I-am spus să transfere 10 milioane de euro într-un cont din România”

Un misterios om de afaceri a negociat preluarea lui Dinamo: ”I-am spus să transfere 10 milioane de euro într-un cont din România”

Superliga

Comentarii

Un om de afaceri spaniol a vrut să o cumpere pe Dinamo şi a purtat discuţii timp de două luni de zile, dar afacerea a picat. Ioan Andone susţine că el a fost cel care l-a direcţionat spre Dinamo, înainte ca echipa să fie preluată de Pablo Cortacero, însă nu ştie de ce mutarea nu s-a mai concretizat.

Dinamo ar fi putut să aibă un alt destin. Ioan Andone susţine că a purtat discuţii cu un om de afaceri spaniol care a vrut să o cumpere pe Dinamo, înainte ca echipa să fie preluată de Pablo Cortacero. Andone susţine că discuţiile au fost foarte avansate şi milionarul spaniol a comandat chiar şi un audit.

Un om de afaceri spaniol, ofertă pentru Dinamo: ”Le-am zis că au nevoie de 10 milioane de euro în primul an”

Prezent în platoul emisiunii Look Sport Live, Ioan Andone a oferit detalii despre negocierile care au existat între un om de afaceri spaniol şi Ionuţ Negoiţă. Acesta a dorit iniţial să o preia pe Elche, dar a fost interesat când Ioan Andone i-a povestit despre Dinamo.

Misteriorul milionar a intrat în negocieri cu Ionuţ Negoiţă, a studiat situaţia financiară a clubului şi dorea să-l pună pe Ioan Andone preşedinte executiv. În cele din urmă, negocierile au picat şi Ionuţ Negoiţă i-a cedat clubul lui Pablo Cortacero.

”O singură dată m-am întâlnit cu domnii ăia, la Madrid, la un meci de Champions Legue, i-am cunoscut. Voiau să cunpere clubul Elche, care avea probleme financiare şi costa un euro, şi avea datorii de 19 milioane de euro. Şi atunci le-am zis şi eu că există în România o echipă care se vinde pe un leu, dar are datorii, pe care trebuie să le veridici. Acum, eu i-am pus în legătură, le-am dat telefoanele lui Ionuţ Negoiţă. Au ţinut vreo două luni de zile... au făcut audit... toate lucrurile. L-au întrebat foarte mult, Ionuţ cu avocaţii, cu contabilii, în care trebuie să dai balanţa, să urmăreşti datoriile şi ce problemele pe care le ai la club.

Până la urmă văd că nu s-a făcut. De ce nu s-a făcut? Nu ştiu. Mai ţineam legătura cu ei, dar nu m-am băgat la lucrurile astea. M-au întrebat dacă mă pot alătura lor ca preşedinte executiv, pentru că cunosc clubul Dinamo, am fost jucător, am antrenat, cunosc fotbalul românesc. Le-am zis cu mare plăcere. Şi discuţia a plecat de la cam câţi bani au ei nevoie în primul an. Şi le-am zis de 10 milioane de euro. Mă veţi avea alături dacă depuneţi 10 milioane de euro într-un cont din România şi putem discuta.

Cu banii ăştia, cu un proiect clar, să debutezi jucători, că erau foarte mulţi jucători buni şi au calitate la Dinamo. Cu trei-patru piese aduse... Cum e Anton... Nu să aduci jucători cu salarii de 20-30.000 de euro. Şi atunci puteai să te gândeşti la un proiect şi atunci cu 10 milioane de euro puteai să faci treabă. Plăteai şi datoriile şi făceai un club curat, un club fără probleme şi un club cu viitor”,
a dezvăluit Ioan Andone la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare