Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou amical confirmat pentru FCSB. Pe cine vor înfrunta roş-albaştrii în Spania!

Un nou amical confirmat pentru FCSB. Pe cine vor înfrunta roş-albaştrii în Spania!galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a stabilit un al doilea meci amical în cantonamentul pe care îl va disputa în această iarnă în Spania.

Pe 17 ianuarie, echipa lui Mihai Teja va da piept cu FC Luzern, locul 3 în sezonul trecut din campionatul Elveţiei. Meciul va avea loc în Marbella, pe stadionul complexului La Calla Resort, cu începere de la ora 15:30. Anunţul a fost făcut pe siteul oficial al elveţienilor.
 
 
  • Meciul a fost anunţat pe site-ul oficial al elveţienilor, iar formaţia roş-albastră e prezentată sub numele Steaua Bucureşti şi cu vechea emblemă, pe care actuala echipă nu mai are dreptul să o folosească.
Meciul cu FC Luzern este al doilea meci de pregătire confirmat al roş-albaştrilor din această iarnă, însă va fi primul care se va disputa din punct de vedere cronologic. Dacă FCSB nu îşi va programa niciun alt meci până atunci, partida cu FC Luzern va aduce debutul lui Mihai Teja pe banca roş-albaştrilor. Meciul cu Dinamo Kiev, confirmat de vicecampioana Ucrainei pe siteul oficial, se va disputa pe 23 ianunarie. 
 
FCSB va reveni din vacanţă pe 8 ianuarie, când este programată vizita medicală, iar două zile mai târziu va pleca spre Spania. Echipa lui Mihai Teja va rămâne în Peninsula Iberică până pe 24 ianuarie, urmând ca primul meci oficial din 2019 să îl dispute pe 2 februarie, de la ora 14:00, împotriva celor de la Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: fcsbamicalfc luzernspaniamihai teja 

viewscnt
Articole similare